Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoručená sms

Od: abrakadabra* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat na následující. Včera jsem odesílal sms zprávu (mám t-mobile, příjemce také), doručenka mi přišla v pořádku, ale sms nedorazila. Volal jsem na tmobile a tam mi bylo řečeno, že pokud dorazí doručenka, tak musí dorazit i sms zpráva. Mám již delší dobu lehké problémy s mobilem (nestalo se mi to poprvé,že zpráva nedorazila, ale vždy nedorazila ani doručenka), příjemce má mobil co vím, tak v pořádku. Nevíte, jak může mít tedy člověk "jistotu", že jeho sms dorazí správně tam, kam má? Předpokládal jsem, že když dorazí doručenka, tak že sms je skutečně doručená :) Díky za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem u Vodafonu a když mám jakoukoliv pochybnost, nakouknu do SMS a MMS brány na netu a tam nakouknu do schránky odeslaných sms. Jestliže zpráva prošla schránkou, musela být odeslána. ;) Při té příležitosti schránky vyprázdním, vymažu všechno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]