Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Narex - náhradní díl

Od: hop® odpovědí: 6 změna:

Ahoj lidičkové, mám dvě staré dobré vrtačky od Narexu (typy EV413D a EVP16-2S), a přestaly fungovat spínače. Jde někde sehnat náhradní spínač, abych to nemusel dávat do servisu (pak už by to přestávalo být finančně zajímavé...)? Předem díky za radu nebo kontakt!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Prodejci by snad měli mít k dispozici i náhradní díly, respektive jsem docela přesvědčen, že by to mělo jít koupit v opravně - málokdo má opravnu bez prodejny nových výrobků.
Nebo se poptat na www.narex.cz.
Hezký den.

miljan*

Opravny si prodejem náhradních dílů kazí kšeft.

al bunda*

Jak které - souhlasím, nejsme ve sporu, ale proto tam má i odkaz na výrobce.
Hezký den

hop®
hodnocení

Výrobce dodává servisům, servis neprodá, ztratil by peníze za práci, to chápu. Díky za snahu, ale čekám na lepší řešení než uplatit velkoobchod od výrobce nebo uplatit servis kvůli prodeji...

al bunda*

Tak to jsem zvědavý, jak si představuješ to lepší řešení. :-D

hope, nevím na jaké jiné řešení, ale já jsem to řešil nákupem na burze asi za 20Kč, pak nákupen nové vrtačky za 120Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]