Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie do Samsung SGH-F490

Od: 992610* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, kolik by stála baterie do telefonu Samsung SGH-F490. Baterie má mít 880mAh Li-on battery. Nebo nějáká, která by do tohoto mobilu pasovala. Na internetu jsem viděl nejlevnější za 140,- nevíte o nějáké levnější?!

Děkuji za odpověď...

Baterie do Samsung SGH-F490

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Na baterie je velmi rozumny kompromis mezi kvalitou a cenou eshop i-cell.cz

doplněno 08.11.12 22:16:

Vnitřní pošta...

buss
hodnocení

2x

140 tedy stočtyřicet Kč? To je zadarmo!

hodnocení

0x

Levnější baterie do mobilu než 140 Kč? To snad už ani nejde, tedy pokud ji nechceš mít na měsíc a pak si koupit další...

doplněno 08.11.12 21:28:

osobně mi ani ta za 140 nepřijde zrovna moc kvalitní a radši bych připlatil za originální.

992610*
hodnocení

Takže max do 170Kč. Kvalita je také důležitá, myslíte, že seženu baterii do 170kč?

ohneta*

To ti už vyjde levněji nový mobil

992610*
hodnocení

Mne jde hlavně o cenu a ne o kvalitu!

ohneta*

Ok, kvalitní baterie ti vydrží o hodně déle, než nějaký levný šunt, který budeš moct po půl roce vyhodit a koupit nový. Nejsi přece tak bohatý, aby sis mohl kupovat levné věci.

praivo*

Tak se tu neptej, tady se lidi nesnaží poradit zboží, které je sice levné, ale vydrží jen pár týdnů, ale něco kvalitního, na co se jde spolehnout. Proč vlastně chceš nejlevnější?

doplněno 08.11.12 21:42:

Možná to chce koupit někomu jinému...

doplněno 08.11.12 22:00:

Našetři si víc a kup si originální. Ono je tu totiž riziko, že ta nejlevnější může třeba být špatně vyrobena (špatně usazené konektory, chybějící čidla teploty a tlaku) a za vhodných podmínek tato může explodovat a lepším případě ti zničit mobil, v horším i něco dalšího. Investice to nějaké takové určitě nebudeš litovat (pokud ji zas neztratíš). Navíc kdyby byl nějaký problém, máš ze zákona možnost ji do tuším 14 dnů vrátit a dostat zpět peníze.

Babička si koupila do nějakého Včka od LG neoriginální baterii, protože původní vydržela jen necelý den. Cena baterie 400 (ano, opravdu tak předražené). Výsledek? Mobil je pořád třeba nabíjet denně, baterie určitě nemá udanou kapacitu.
Ona ale měla smůlu v tom, že originál se už nedá sehnat. Neoriginální se sehnat dá, ale je třeba najít kvalitní a nepředraženou, která nakonec nebude o moc levnější.

doplněno 08.11.12 22:09:

Taky ještě nejsem dospělý (16 let). Ale právě z důvodu nízkého příjmu (kapesného) se snažím kupovat alespoň trochu kvalitní věci, abych nemusel pořád kupovat nové, což by mne nakonec vyšlo ještě dráž, než jeden kvalitní výrobek. V lednu 2010 jsem dal přes 11.000 Kč do notebooku, protože jsem si chtěl být jistý, že přežije záruku a bude mi sloužit ještě několik dalších let. Dnes má pořád dost výkonu pro Live for Speed na plné detaily. Kdybych "škudlil"a koupil něco třeba za 7.000-8.000, už bych dnes asi kupoval nový kvůli nedostatku výkonu, a to bych starý ani neprodal za takovou cenu, aby se mi to vyplatilo, to by bylo lepší si ho rovnou nechat. Dal bych dalších 8.000 za nový a takhle bych to musel opakovat třeba každé 2-3 roky, aby počítač pořád splňoval požadavky dnešních programů. Co se tím snažím říct, snad pochopíš.

992610*
hodnocení

Já vím, ale víte koupil jsem si nový mobil, ale někde jsem vytratil baterii (venku). Peníze jsem si našetřil a teď mám max 170 kč. Nejsem dospělák.

doplněno 08.11.12 21:48:

A kdybych to řekl rodičům, že jsem ztratil baterii, tak by nebyli rádi, proto si ji chci koupit co nejlevněji!

buss

Ale to jsi měl říct hned, že víc nemáš, víš co je to úúplná informace? Lidi zbytečně ztrácí čas a energii.

hop®

BUSS: tazatel sice nevysvětlil proč dává cenový limit, ale ten limit jasně uvedl už v původním dotazu. Pokud si myslíte, že ztrácíte čas a energii, když neumíte poradit jak sehnat baterii v daném finančním limitu, pouze s Vámi souhlasím...

992610*
hodnocení

Jinak děkuji za rady...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]