Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si přenosné DVD s DVB-T a pokojovou anténou. Žel nemohu chytit žádný televizní program. Asi slabý signál. Existuje nějaká možnost jak ho naladit, Je mi jasné že pořádná externí anténa, ale to jsem si nemusel kupovat přenosné DVD. Je nějaká velmi silná pokojová anténa, která by mi pomohla? Děkuji
S přenosnou TV a pokojovou antenou toho moc nenaděláte. Při digitál. vysílání chytnete tak vysílač, na který vidíte, ale který multiplex ... Zkuste si pročíst digitalnitelevize.cz/... , tam se toho dozvíte víc, zvlášť pod "přenosné přijímače".
Skutečně není pokojová anténa to pravé.Ale nezoufej!V místnostech bývají místa,kde signál stačí.Při ladění umísti nejprve anténu k oknu,pokud neuspěješ,tak ji posunuj,někdy stačí i o pár decimetrů.Použít zesilovač je skutečně zbytečné,když signál chybí.Já jsem pomáhal mnohokrát při ladění signálu s náhradní anténou i 40 Km od vysílače.
JABRAKA
O jakou jde anténu? jak napájíte zesilovač? Pokud přímo z přijímače, máte v menu povoleno napájení zesilovače? Máte správně nastavebnou polarizaci antény, Například klasický prut ve vertikální poloze přijímá vertikální polarizaci, chcete-li na nej přijímat horizontální polarizaci, musíte jej upevnit vodorovně a kolmo na směr signálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.