Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o této nabíječce Turnigy Accucel-6/...potřeboval bych poradit kde seženu teplotní čidlo a propojovací kabel k PC
tady je originál: hobbyking.com/...
Z evropského skladu se to nevyplatí, tam stojí 40USD. V Číně polovinu. Víte, že k tomu potřebujete ještě velmi silné trafo s 12V? Není to do zásuvky!
Jinak tuhle značku vyzkoušenou mám... můžu doporučit.
doplněno 09.08.13 14:09:čidla tady: hobbyking.com/...
Buď koupit správnou koncovku rovnou nebo pak jednoduše předělat. Jestli to máte na Lithiové baterie, tak to brát nemusíte. Měl jsem z toho také strach, tak jsem čidlo koupil a použil jen párkrát. Od té doby se mi válí v krabici.
Dobře takže teplotní čidlo ani propojení s Pc nepotřebuju. A s obchodem si nejsem jist teda jak píše petr123. a co tyto obchody rc-levneji.cz/... rcflying.cz/... ,a chci se zeptat jak máte skušenosti jesti používáte balancér, když nabíjíte více článků a zda může být použit pro aku LiFEPO4. A s tim obchodem si připlatim za elektronoku, ale potřebuju také konektory eshop-rychle.cz/... kde stojí jen 10Kč místo 14Kč ty by se vyplatily brát, na to záruku nepotřebuju(odejde oužiju další)
Krysáku, tak ještě jednou: Pokoušíš se o stavbu RC modelu s přídavným napájením za solárních článků (což se samo o sobě blbost, protože články pravděpodobně nevyprodukují dost energie k tomu, aby aspoň pokryly zvýšení spotřeby pohonu zapříčiněné větší hmotností), přičemž jsi ještě neuvedl ani parametry těch článků (napětí + proud), takže nejspíš nemáš vybrané regulátor nabíjení. Trváš na článcích LiFePO4, které se vyznačují vysokou cenou a ne zrovna jednoduchým nabíjením a vybíjením (ano, je třeba hlídat je i při vybíjení!), místo abys použil levné a podstatně více odpouštějící NiMH, které by pro tvoji aplikaci naprosto stačily a kterých si pro pokusy za podobnou cenu můžeš pořídit i více, navíc nepotřebují balancování článků.
Konstrukci modelu také nemáš promyšlenou, očividně o tom téměř nic nevíš a pokoušíš se o stavbu podvozku od základů, což logicky nemůže dopadnout dobře (to, že jsi chtěl pro zatáčení použít normální motor místo serva, mluví samo za sebe).
Odkázal jsem se na fórum zaměřené na RC modely, ať se zaptáš tam, nezeptal ses.
Tak co vlastně chceš?
Zdravím, nabíječka na eshop-rychle.cz/... je prodávána včetně 2-leté záruky a českého manuálu. A slouží k plné spokojenosti mnoha uživatelům. K nabíječi Accucel je třeba přikoupit napájecí zdroj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.