Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s nabíječkou u telefonu samsng galaxi mini 2. Když zastrčím nabíječku do zásuvky a napojím na mobil tak se nechce nabíjet. Všelijak to zkoušík kroutit a držet... vyndat baterii dat opačně nabíječku... A nejhorší na tom je že to nejde ani přes usb kabel. Ten tepfon nějak ničí baterky Toto už se mi jednou stalo a musel jsem si kupovat novou nabíječku která plně fungovala. Bohužel taky odešla. Nevím kvůli čemu to může býtA po 3 už kupovat nabíječku.. :
PROSÍM JE TONALÉHAVÉJA MOBIL POTŘEBUJI.
Vyndat baterii = to asi nepomůže. Maximálně při vyndané baterii můžeš zkusit očistit pozlacené kontakty. Baterku vrať zpátky do mobilu.
Nabíjení přes USB musí fungovat, pokud ho přístroj (mobil) podporuje. Ale ne všechny USB porty jsou určené pro nabíjení. Proto vyzkoušej USB porty přímo na základní desce (ne ty na předním panelu).
Nabíječku pokud ji otáčíš v zásuvce 230V, tak tím to nezhoršíš a ani neopravíš. Pokud to umíš, můžeš změřit napětí, které jde z nabíječky.
A nebo si to všechno vem a zajdi za kamarádem, který má stejný mobil a vyzkoušej tvůj mobil na jeho nabíječce a jeho mobil na tvojí nabíječce.
A nebo ten servis, který si s tím taky poradí.
JAK "dát opačně nabíječku"?
...trošku zmatený dotaz...
doplněno 08.08.13 20:50:Nefunguje nabíječka a "telefon ničí baterky"...
Nějak moc závad najednou...
doplněno 08.08.13 20:51:..."nefunguje nabíječka a nejde to ani přes USB kabel"...
panebože za co...
STAČÍ!
Příště raději napiš, že Ti nefunguje nabíjení a přesněji popiš závadu.
A HLAVNĚ TADY NA NIKOHO NEŠTĚKEJ, NEJSME NA TO ZVĚDAVÍ, JÁ TEDY URČITĚ NE, čus...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.