Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet jako multimediální centrum pro TV

Od: m86m® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, nemám moc zkušeností s tablety a chtěl bych něco co bych mohl připojit přes Hdmi do velké TV a pouštět DVD ripy anebo pouze číst na internetu, nemám ale rád filmy s vyblitým obrazem tak pokud je nějaký za rozumnou cenu který by zvládl plynule přehrávat třeba i 4gigový rip. Po jakých funkcích nebo hodnotách se mám při hledání koukat? Děkuji za jakoukoli radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Co třeba něco elegantnějšího? ... co se přímo zasune do HDMI? ...:)

majsterjoe*
hmmm jako třeba co? počítač? ale ten přece částečně nahradí ten tablet
hodnocení

vím že jsou samotná multimediální centra a docela levná, ale tablet se dá vzít i do postele na čtení na netu, vím že některé mají i HDMI konektor jen nevím zda by se film na TV pak nesekal...*nevi*

Existuji malé počítače velikosti větší flashky co se strčí přímo do HDMI konektoru TV, cena do 1500Kč
hodnocení

Já vím, anebo multimediální centra která udělají z hloupé TV - smart TV ale chtěl bych spíš ten tablet protože na čtení pdf a netu na mini mobilu už oči tolik neslouží

Tak na co se vlastně ptáš když víš co chceš *haha*

hodnocení

Jestli to už někdo třeba zkoušel ty ajnštajne!

Tak takový mám nejradši :D

praivo*
hodnocení

0x

Pokud chceš dobrý obraz, tak hlavně musíš mít kvalitní nahrávku, o přehrávači to moc není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]