Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není video signál

Od: irrrenka* odpovědí: 3 změna:

Od včerejšího večera mi nejde televize ani internet. Mám kabelový přijímač Rio media, bydlím v Olomouci. Volala jsem na dispečink společnosti, kde mi řekli, že je chyba v propojení kabelů u mě doma. Zkoušela jsem vypojit kabely, znovu je zapojit, ale závadu jsem neodstranila. Poradí mi někdo, co bych mohla ještě zkusit nebo v čem by mohl být problém. Třeba nějaký skrytý, který neumím odstranit, protože tomu nerozumím. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Zkontroluj konektory - jestli není v některém špatný kontakt. Případně - pokud jsi např. něco stěhovala, jestli není kabel ´zlomený´ - příliš ´ostře´ ohnutý.

Jinak - pokud tomu opravdu nerozumíš anemáš poblíž šikovného souseda, nezbude ti, než si zavolat servismena.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nebo (pokud to tam je) na tom přístroji zmáčknout tlačítko "restart" nebo "reset".

Případně ho jen odpojit ze zásuvky a znovu zapnout. Je to ale jen spekulace - nevím, co je to za přístroj. Zdravím!

hodnocení

2x

Jestliže najednou nejde připojení ke kabelové televizi a k internetu, aniž bys prováděla nějaké úpravy, je to spíš problém poskytovatele. Pracovníci na dispečinku obvykle takové věci říkají, protože si nepřipustí, že by mohla být chyba i u nich. Třeba překopnutý kabel, problém v rozvodné skříni někde na chodbě-to se stalo i mně.

Jediný problém doma může být opravdu třeba v zásuvce, kdy je konektor špatně zasunutý. Ale jestliže se to stalo najednou, není to tvůj problém. Ještě by chtělo poptat se u sousedů, připojených na stejný kabel, zdy jim vše funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]