Nejste přihlášen/a.
Od včerejšího večera mi nejde televize ani internet. Mám kabelový přijímač Rio media, bydlím v Olomouci. Volala jsem na dispečink společnosti, kde mi řekli, že je chyba v propojení kabelů u mě doma. Zkoušela jsem vypojit kabely, znovu je zapojit, ale závadu jsem neodstranila. Poradí mi někdo, co bych mohla ještě zkusit nebo v čem by mohl být problém. Třeba nějaký skrytý, který neumím odstranit, protože tomu nerozumím. Děkuji.
Dobrý den, nebo (pokud to tam je) na tom přístroji zmáčknout tlačítko "restart" nebo "reset".
Případně ho jen odpojit ze zásuvky a znovu zapnout. Je to ale jen spekulace - nevím, co je to za přístroj. Zdravím!
Jestliže najednou nejde připojení ke kabelové televizi a k internetu, aniž bys prováděla nějaké úpravy, je to spíš problém poskytovatele. Pracovníci na dispečinku obvykle takové věci říkají, protože si nepřipustí, že by mohla být chyba i u nich. Třeba překopnutý kabel, problém v rozvodné skříni někde na chodbě-to se stalo i mně.
Jediný problém doma může být opravdu třeba v zásuvce, kdy je konektor špatně zasunutý. Ale jestliže se to stalo najednou, není to tvůj problém. Ještě by chtělo poptat se u sousedů, připojených na stejný kabel, zdy jim vše funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.