Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praktický mobil

Od: kato* odpovědí: 3 změna:

Milý rádcové,pomůžete vybrat?

poohlížím se po jiném mobilu.Mám požadavky: kvalitní zvuk pro poslech bez sluchátek,větší dotykový display pro pohodlné brouzdání na internetu,wifi,vyměnitelné baterie pro dlouhou výdrž,hlasová navigace po Evropě,

-nepotřebuji velký výkon pro hraní her,nebo zbytečných aplikací.Klidně starší osvědčený model.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

2x

Myslím, že základní otázka je - kolik hodláte investovat ;)
zkuste využít porovnávač, v levém menu je dost volitelných parametrů a nemusíte vyplňovat všechny

doplněno 08.08.13 20:33:

No to už je ale jiná, když cena není tak podstatná a přitom nehodláte platit zbytečnosti ;)
V tom případě já bych šla na to obráceně, volila bych mobil, kde je snadno dostupná možnost měnit soft dle své potřeby, popřípadě prostě starý vyměnit za nový. Protože sebelepší zvuk v mobilu nebude znít dobře,když není program který umí využít všechny možnosti... A to se týká i fotáku, já kdysi dávno opovrhovala jen přihlouplou možností GPS značky ve fotkách (to už je doba opravdu tak 4 roky zpět) a po fleshnutí romky se mi tohle zapnulo aniž jsme si všimla a ejhle dost dobrý pomocník byl na světě, když jsem za dlouhých zimních večerů přemýšlela, kd ejsem to fotila...

Stejně tak možnost surfování i zde je každým dnem víc možností... Jo, tohle jsou maličkosti :) Ale já bych v tomhle případě brala mobil, který můžu udělat sobě na míru. Tzn - nějaká ta velikost, co si přejete, vyšší rozlišení, neb je na něm lépe vidět, dobrý zvuk mají třeba sony,samozřejmě výdrž baterie...

Add navigace, nepotkala jsme navigaci, která by mi 101% vyhovovala, stejně mám v mobilu dvě ;) Aktualizace map je různá a když opravdu potřebuju a jsem v pytli někde v cizině, ověřuju... Už se mi to vyplatilo. Já si raději mapy do mobilu dávám sama.

Kdysi jsem tvrdila že tohle netřeba, tamto netřeba... ale věřte mi, že všechno, co jsem nepotřebovala, s ejednou vážně šiklo.

Osobně ted řeším podobnou situaci, ale momentálně potřebuju mobil na úplně všechno a kdykoli :D Také neřeším až tak peníze ale aby vydržel na dešti, a fungoval i mokrý na psaní po displayi prstem :D A přitom byl veliký a lehký :D jo, potřeby se různí. Ale já už vybráno mám :)

sonymobile.com/...

sonymobile.com/...

doplněno 08.08.13 20:37:

Add navigace v mobilu od Nokie, ano mají... ale po spuštění si vše tahají z netu

ano, hi-tech novinky... je to stejné jako s auty... z fabie nikdy bmw nebude, pokud chci komfort, připlatím si

kato*
hodnocení

Děkuji bonie za odpověď.

Kolik hodlám investovat jsem nepsal schválně.Cena není to rozhodující,ale na druhou stranu nehodlám dávat přemrštěné částky za funkce které nevyužiji.Proč kupovat nejnovější hi-tech mobil,když věci které žádám zvádne starý kousek z aukra.

Ty porovnávače jsou mi nahouby.Ani v recenzích se příliš neuvádí jak věrný zvuk pro přehrávání hudby který má.Navigace v ceně mají údajně jen Nokie.Tak jsem se mrkl na nejnovější Lumie a navigaci mnohdy ořízli jen na ČR + SR.A baterie jsou zabudované :( -tedy nic pro mě když jsem třeba delší dobu mimo civilizaci.

Jde mi spíše o doporučení nějakého typu.

doplněno 09.08.13 19:38:

Ď. bonie

Já jsem z těch co upřednostňují především nezkreslený zvuk...a potom něco navíc.Ten tvůj xperia-z-ultra je opravdu monstrózní:)

kenseiarrs*

Zkuste se podívat na Huawei Ascend G600. Zvuk má hodně hlasitý a kvalitní (já osobně zvuk nikdy nemám na maximum, protože by mi to snad utrhlo uši), foťák má taky slušný a za cenu okolo 5000,- si myslím, že je to dobrá koupě. Já ale budu kupovat Xiaomi dovezený z Číny za 8000 i s dovozem. V testech porazil i Samsung Galaxy s3 a je to jeden z nejvybavenějších telefonů součastnosti. :) Kamarád ho má a nemůže si ho vynachválit. Pro nákup bych volil www.mp.cz , já u nich už pár telefonů koupil (použitých), vždy ochotně pomohli, dokonce mi vyměnili baterku zadarmo a to se jednalo o použitý telefon. Takže hodně štěstí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]