Nejste přihlášen/a.
Milý rádcové,pomůžete vybrat?
poohlížím se po jiném mobilu.Mám požadavky: kvalitní zvuk pro poslech bez sluchátek,větší dotykový display pro pohodlné brouzdání na internetu,wifi,vyměnitelné baterie pro dlouhou výdrž,hlasová navigace po Evropě,
-nepotřebuji velký výkon pro hraní her,nebo zbytečných aplikací.Klidně starší osvědčený model.
Myslím, že základní otázka je - kolik hodláte investovat
zkuste využít porovnávač, v levém menu je dost volitelných parametrů a nemusíte vyplňovat všechny
No to už je ale jiná, když cena není tak podstatná a přitom nehodláte platit zbytečnosti
V tom případě já bych šla na to obráceně, volila bych mobil, kde je snadno dostupná možnost měnit soft dle své potřeby, popřípadě prostě starý vyměnit za nový. Protože sebelepší zvuk v mobilu nebude znít dobře,když není program který umí využít všechny možnosti... A to se týká i fotáku, já kdysi dávno opovrhovala jen přihlouplou možností GPS značky ve fotkách (to už je doba opravdu tak 4 roky zpět) a po fleshnutí romky se mi tohle zapnulo aniž jsme si všimla a ejhle dost dobrý pomocník byl na světě, když jsem za dlouhých zimních večerů přemýšlela, kd ejsem to fotila...
Stejně tak možnost surfování i zde je každým dnem víc možností... Jo, tohle jsou maličkosti Ale já bych v tomhle případě brala mobil, který můžu udělat sobě na míru. Tzn - nějaká ta velikost, co si přejete, vyšší rozlišení, neb je na něm lépe vidět, dobrý zvuk mají třeba sony,samozřejmě výdrž baterie...
Add navigace, nepotkala jsme navigaci, která by mi 101% vyhovovala, stejně mám v mobilu dvě Aktualizace map je různá a když opravdu potřebuju a jsem v pytli někde v cizině, ověřuju... Už se mi to vyplatilo. Já si raději mapy do mobilu dávám sama.
Kdysi jsem tvrdila že tohle netřeba, tamto netřeba... ale věřte mi, že všechno, co jsem nepotřebovala, s ejednou vážně šiklo.
Osobně ted řeším podobnou situaci, ale momentálně potřebuju mobil na úplně všechno a kdykoli :D Také neřeším až tak peníze ale aby vydržel na dešti, a fungoval i mokrý na psaní po displayi prstem :D A přitom byl veliký a lehký :D jo, potřeby se různí. Ale já už vybráno mám
Add navigace v mobilu od Nokie, ano mají... ale po spuštění si vše tahají z netu
ano, hi-tech novinky... je to stejné jako s auty... z fabie nikdy bmw nebude, pokud chci komfort, připlatím si
Děkuji bonie za odpověď.
Kolik hodlám investovat jsem nepsal schválně.Cena není to rozhodující,ale na druhou stranu nehodlám dávat přemrštěné částky za funkce které nevyužiji.Proč kupovat nejnovější hi-tech mobil,když věci které žádám zvádne starý kousek z aukra.
Ty porovnávače jsou mi nahouby.Ani v recenzích se příliš neuvádí jak věrný zvuk pro přehrávání hudby který má.Navigace v ceně mají údajně jen Nokie.Tak jsem se mrkl na nejnovější Lumie a navigaci mnohdy ořízli jen na ČR + SR.A baterie jsou zabudované -tedy nic pro mě když jsem třeba delší dobu mimo civilizaci.
Jde mi spíše o doporučení nějakého typu.
doplněno 09.08.13 19:38:Ď. bonie
Já jsem z těch co upřednostňují především nezkreslený zvuk...a potom něco navíc.Ten tvůj xperia-z-ultra je opravdu monstrózní
Zkuste se podívat na Huawei Ascend G600. Zvuk má hodně hlasitý a kvalitní (já osobně zvuk nikdy nemám na maximum, protože by mi to snad utrhlo uši), foťák má taky slušný a za cenu okolo 5000,- si myslím, že je to dobrá koupě. Já ale budu kupovat Xiaomi dovezený z Číny za 8000 i s dovozem. V testech porazil i Samsung Galaxy s3 a je to jeden z nejvybavenějších telefonů součastnosti. Kamarád ho má a nemůže si ho vynachválit. Pro nákup bych volil www.mp.cz , já u nich už pár telefonů koupil (použitých), vždy ochotně pomohli, dokonce mi vyměnili baterku zadarmo a to se jednalo o použitý telefon. Takže hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.