Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, již delší dobu uvažuji o koupi nového telefonu, ale nemůže se rozhodnout. Ted mám samsung B2100. Je opavdu velice odolný , celkem slušá výdrž batere, líbí se mi e sním můžu svít v noci a na to že to má jen jednu dodu..Fotografie taky špatné nejsou když fotím opravdu přesně dokážu bez prblémů přečíst i vyfocené texty. Mrzí mě však, že má špatnou kvalitu videí cž seu ftografií tlik neprojeví.., dále nemá přippojení k wifi (ale co bych u toho taky mola čekat). No taže ted bych chtěla zvolit sony xperia J nebo U nebo iný ale tak do 4200 max. Jsem studentka na základní škole a chci aby to mělo: pamět aspon 2,5gb, wifi, foták aspon 3,5 megapixelů,. chtěla bych se jaký je rozdíl když mámob více jader? Mě by mobil pravdu stačil jen na takové to běžné používání jako as hodiny hudby denně, něaké to telefonování aspon tak hodinu denně, smsky denně tak asi 5* , něaké hry (max tak 10) sem tam za den onlinena FB a někdy Youube..Nechci žádné zézraky ale zase ne šuntíka jako ted. U obou výše zmíněných telefonů se mi líb i vzhled ale asi více u J a líbí se mi i možnost výměny krytů. Děkuji
Výběr mobilů dle vašich kritérií zde: mobilni-telefony.heureka./...
Více jader: více je lépe, ale i jedno jádro bude stačit.
Výměnné kryty jsou na prd, stejně je lepší si na tel. pořídit nějaký ochranný obal.
Zde sí můžete telefony mezi sebou porovnat: gsmarena.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.