Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazaly se mne kontakty v telefonu

Od: wamp® odpovědí: 10 změna:
Dobry den.Znicehoz nic se mi vymazaly vsechny kontakty v mobilu:(Kdyz je chci pridat znovu-obnovit,tak se mi objevi hlaska:cilova pamet je plna!Jsem z toho totalne zoufala:(Pomozte,prosim!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Bylo by dobre uvest znacku a typ telefonu.

pfpetr*
hodnocení

0x
take hlavne procistit pamet

radil*
hodnocení

0x

Mě zmizela polovina kontaktů, nezávisle na tom, jestli jsou na jedné či druhé simce. Stačilo telefon vypnout a po chvíli zapnout. Prostě restartovat a všechno se zase vrátilo do normálu.

hodnocení

Je to Nokia 6336i,paměť jsem vymazala:( Také jsem vypnula i zapnula,také jsem i vyndala baterii,ale stále se mně objevuje totálně stejná hláška:(

praivo*

Tak jestli jsi tu paměť vymazala, tak už asi máš smůlu (předpokládám, že nemáš žádou zálohu)...

doplněno 03.09.13 16:57:

*žádnou

Zkus si nainstalovat Nokia PC Suite, připojit telefon k počítače (přes USB kabel nebo Bluetooth) a podívat se na kontakty přes Nokia Communication Centre (v hlavním okně programu klikni na "kontakty).

hodnocení

Vymazala jsem pouze to,co bylo navíc *stop*A stále se tam objevuje:cílová paměť je pná!

pfpetr*

stahnete ten pc suite a tam uvydíte ten stav paměti plnou pamět promazat nebo pokud to jde tak vše přesunout na kartu , řekl bych že jte si nechala poslat nějaké soubory přes blůtůt (-: a máte to ve zprávách a nebo v přijatých souborech takže bud promazat nebo přesunout nokie nemaj moc velkou pracovní pamět chce to mít pamětovku a ukládat vše na ní

hodnocení

Ták,a je to v pořádku:)Nevím,jak je to možné,ale stalo se to nám-více členům naší rodiny,když nám naši příbuzní poslali smsky z Řecka-zkrátka se to seklo,a nevím jak *nevi*Děkuji všem za rady:)

hodnocení

plná.

doplněno 04.09.13 12:59:

Slovo "plná" byla pouze oprava:-DJinak vše funguje,tak,jak má.Děkuji,Ringo.

hodnocení

0x

Zkuste strčit SIM do jiného mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]