Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat na tuto televizi, je 42´´, jestli se Vám nezdá divné, proč ji tak slevnili v Electroworldu, jsou to jakési vystavovací modely, které teď všechny stahují, na jednu pobočku jich mají kolem 25ti.
Co myslíte, že je důvod té slevy? Starší model, vyšší spotřeba nebo jiná závada? Přitom má asi 300 Hz, 3D, k tomu zdarma 4 3D brýle, Wi-fi, Smart. Jsem z toho překvapená. Šli byste do toho, nespálím se, když si ji pořídím? Docela jsem se zalekla v jiném dotazu, že Panasonic není dobrý na LED. Bude se tomu třeba trhat obraz? Děkuji!
Jestli jsou to "jakési vystavovací modely" tak byly prostě vystavené v prodejně a mají už něco naběháno, proto sleva...
Takže TV mají najeto prý všechny tyto v akci 4000 hodin, jely 1 rok 11 hodin každý den. Brali byste to za ty peníze? Mně to přijde strašně opotřebené co do hodin, ale jeden můj příbuzný je z ní doslova unešený, že je nádherná, krásný obraz a ty funkce...
Kolik let může ještě vydržet? A vůbec, ten obraz může podle mě už dost pokulhávat, já nevím
Co byste dělali, spíš ji nebrat? Děkuji za názory!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.