Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit nahrávku na CD

Od: leok odpovědí: 16 změna:

Dobrý den!

Mám jeden,snad,skromný dotaz ..

Chci ze zeptat,zda je možný,vyčistit ( upravit ) zvuk nahrávky na CD disku. Jedná se o,ne příliš,kvalitní LIVE nahrávku koncertu.

Děkuji,děkuji :)

( PS : Prosil bych o odpověď na mail,děkuji )

Leo L

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo, třeba goldwave

google.cz/...

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Předpokládám, že ti jde o odstranění šumu z nahrávky. Z freeware programů mě napadá Audacity. Jinak pak existuje celá řada polo až profesionálních programů, ale ty už nejsou zadarmo. Případně jsou i firmy, které se zabívají profesionálním remasteringem, ale taky se nejedná o levnou záležitost.
slunecnice.cz/...
pcpomocnik.cz/...
slunecnice.cz/...
slunecnice.cz/...
slunecnice.cz/...
slunecnice.cz/...
slunecnice.cz/...
slunecnice.cz/...

leok
hodnocení

Děkuju MOC! :)

Stáhl jsem si Goldwave 5.20,ale nemůžu nikde sehnat češtinu .. Angličtina není samozřejmě zase tak veliký problém,ale je tam tolik možností,že se to holt nedá ..

Zkusim tedy ty jiné,vámi doporučené,programy ..

Eště jednou díky!

Leo

Odkazy na češtinu najdeš v Diskuzi:

studna.cz/...

leok
hodnocení

Bylo

by možný,že bych vám zkusil na mail poslat malou ukázku a vy by jste mi řekli,zda se s tim dá ubec něco dělat?

Leo

Tady jsem ještě něco našel:

extrawindows.cz/...

leok
hodnocení

Je to zajímavé ..

Ale co mi dost vadí a nevim jak to vyřešit,je to,že když nahrávku dodělám,upravim,nelze ji přehrát ve Windows Media Player ...

al bunda*

A jako jaký typ souboru to ukládáš?

leok
hodnocení

to uložil - Uložit jako .. Ale asi mi nějaké věci unikly ( formát ),tak se na to budu muset eště jednou pořádně kouknout ..

Jinak,nemůžu psát někam na mail? :) Neustále se vracet sem,na fórum,je trochu zdlouhavý ... :)

Ale od toho tu tato stránka je, aby se na ni lidé vraceli, když si s něčím neví rady.Můžou zde nalézt již vyřešený problém.

leok
hodnocení

To

je vlastně pravda ...

leok
hodnocení

Dobrý den.

V jakém rozmezí se pohybují ceny ve specializovaným "čistícím studiu"? :)

Nemáte nějaký tip,odkaz?

Díky,L

Firem je hodně. Zkus se podívat na níže uvedený link a některou z nich kontaktovat:

firmy.cz/...

leok
27.08.08 19:35
hodnocení

No,super :)

jarmik*
hodnocení

0x

Jestli chceš někoho požádat, aby zkusil nahrávku zlepšit, tak bych doporučoval podívat se na electrozone.cz/... , kde se - už pár let tam nechodím, ale před pár lety tomu tak bylo - schází lidi s domácíma studiama, tzn. mají nějakou míru znalostí, ale nejsou ty nejdražší na světě.

Hoď tam do placu dotaz, jestli a za kolik by někdo nechtěl pomoct.

leok
hodnocení

Opět díky za info,link!

Už včera jsem si vyhledal jednu firmu,zkusil jsem tam poslat mail,takže tak ..

Určitě si vše od vás projdu a uvidim,kudy se vydat ..

Díky,díky,Leo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]