Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neprijate hovory

Od: lucinkaa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Chtěla bych poradit, kdyz si vypnu mobil, tak mi pak neprijde, kdo mi volal (proste neprijaty hovory) chtela bych se zeptat jestli nekdo nevi jak to nastavit nebo jestli volat na operatora? Mám T-MOBILE a pausal. Děkuju za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Tak si nevypínej mobil, maximálně si vypni zvonění a vše bude OK.

doplněno 03.08.13 15:27:

Když na noc dáš mobil na nabíječku, tak ti nevydrží do dalšího dne? Pokud ano, tak si kup novou baterku.

lucinkaa*
hodnocení

tady ale jde o to kdyz se ten mobil vybije ;)

hodnocení

0x
Aktivuj si registr zmeskanych hovoru

x®
hodnocení

0x

Přihlásit se na stránkách T-Mobile a nastavit si Registr zmeškaných hovorů.

Neprijate hovory

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Já jsem si nikdy nic takového nenastavoval a když si rozsvítím mobila když mi zhasne, tak mi operátor pošle informaci kdo se mi pokoušel dovolat, nebo když je někdo nedostupný, že si už pustil telefon. I v případě, že já jsem byl v místě bez signálu. Operátor T-mobil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]