Nejste přihlášen/a.
Dobry den prosim o radu jakou mikro sd kartu koupit pro Samsung galaxy s3 mini s kapacitou aspon 16gb.Dekuji miras
2x
Dobrý den, tento mobil by měl podporovat Micro SDHC karty až do velikosti 32 GB. Já bych si asi vybral značku Kingston, Verbatim nebo SanDisk (a i s SD adaptérem). Zdravím!
2x
Ono je to úplně jedno, u normálních SD karet byli výrobci kdy se časem plast karty rozpadl, ale u mikro SD karet to nehrozí. Třeba A-data jsou cenově výhodné a před časem nabízeli bezkonkurenčně nejrychlejší karty, takže to taky asi není špatná firma. Já tyhle prkotiny nikdy neřešil, vždy jsem kupoval nejlevnější na trhu a nikdy jsem neměl problém ![]()
Dnes jsou běžné kapacity za pakatel, tak proč nad tím ztrácet čas, kde jsou ty doby kdy 128MB karta byla za cenu v řádech několika tisíců korun a pak nebyla s mým fofotapoarátem kompatibilní a nikdo mi nepomohl, musel jsem koupit další od jiného výrobce, to už dnes opravdu nehrozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.