Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Micro sd karta

Od: miras2909* odpovědí: 3 změna:

Dobry den prosim o radu jakou mikro sd kartu koupit pro Samsung galaxy s3 mini s kapacitou aspon 16gb.Dekuji miras

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tento mobil by měl podporovat Micro SDHC karty až do velikosti 32 GB. Já bych si asi vybral značku Kingston, Verbatim nebo SanDisk (a i s SD adaptérem). Zdravím!

hodnocení

2x

Ono je to úplně jedno, u normálních SD karet byli výrobci kdy se časem plast karty rozpadl, ale u mikro SD karet to nehrozí. Třeba A-data jsou cenově výhodné a před časem nabízeli bezkonkurenčně nejrychlejší karty, takže to taky asi není špatná firma. Já tyhle prkotiny nikdy neřešil, vždy jsem kupoval nejlevnější na trhu a nikdy jsem neměl problém ;)

Dnes jsou běžné kapacity za pakatel, tak proč nad tím ztrácet čas, kde jsou ty doby kdy 128MB karta byla za cenu v řádech několika tisíců korun a pak nebyla s mým fofotapoarátem kompatibilní a nikdo mi nepomohl, musel jsem koupit další od jiného výrobce, to už dnes opravdu nehrozí.

hodnocení

2x

16 GB SDHC class 10 (nejrychlejší) třeba od Kingstonu v Alfě stojí 300 Kč. Pomalejší než class 10 asi nemá cenu kupovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]