Nejste přihlášen/a.
Chci si koupit sluchátka na poslech hudby, ale už nevím vystřídal jsem asi milion sluchátek - vydrželi měsíc někdy dva jedny jsem měl rok to byl rekord a pak odejdou... Neví někdo o nějakých kvalitních sluchátkách tak 700 kč?
Dobrý den, pokud chcete dobrá sluchátka na poslech hudby, tak si musíte připlatit. Potom hledat v kategorii audiofilská sluchátka a s kabelem. Nemá význam kupovat levná nebo sluchátka k PC. Kvalitní sluchátka musí vydržet léta, tak se vyplatí dražší. Zdravím!
doplněno 02.09.13 22:54:Já mám sluchátka Pioneer (střední třída) už asi 27 let a jsou pořád OK.
Nedávno jsem se tu také ptal a rozhodl jsem se pro Sennheiser CX300. Nicméně odjel jsem do Anglie a tam jsem potkal Sennheiser CX200-II v přepočtu za nějakých cca 900kč (u nás o něco levnější) a jsem s nimi spokojen. Hrají kvalitně, nehrajou do okolí, mají dobré basy a zatím se nerozpadají. Kupodivu káblík se mi pořádně zašmodrchal asi jen jednou jinak ne.
doplněno 02.09.13 23:32:Když mě teď tak napadá, takazetl neřekl jaká sluchátka chce. Jestli špunty nebo přes uši. Já jelikož často posluchám na cestách, tak jedině špunty.
Kamarád si po dlouhém vybírání zvolil od značky Koss, myslím, že je česká - před dvěma lety stály běžně 1000 kč, ale koupil je někde za 600. Mají doživotní záruku. Stačí si schovat od toho papír a když se rozbijí poslat je na uvedenou adresu, pak stačí vyčkat... Mají za tu cenu skvělý zvuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.