Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrá sluchátka

Od: fiik* odpovědí: 7 změna:

Chci si koupit sluchátka na poslech hudby, ale už nevím vystřídal jsem asi milion sluchátek - vydrželi měsíc někdy dva jedny jsem měl rok to byl rekord a pak odejdou... Neví někdo o nějakých kvalitních sluchátkách tak 700 kč?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud chcete dobrá sluchátka na poslech hudby, tak si musíte připlatit. Potom hledat v kategorii audiofilská sluchátka a s kabelem. Nemá význam kupovat levná nebo sluchátka k PC. Kvalitní sluchátka musí vydržet léta, tak se vyplatí dražší. Zdravím!

alza.cz/...

doplněno 02.09.13 22:54:

Já mám sluchátka Pioneer (střední třída) už asi 27 let a jsou pořád OK.

fiik*
hodnocení

Měl jsem právě ty sluchátka co mi vydržely rok a to byly sluchátka za 2 tisíce

hodnocení

0x
Mně v této kategorii vyhovují klasické Koss Sporta. Vzhledově moc úžasné nejsou, ale zvuk je za tu cenu velmi slušný a odolnost také.

hodnocení

0x

Nedávno jsem se tu také ptal a rozhodl jsem se pro Sennheiser CX300. Nicméně odjel jsem do Anglie a tam jsem potkal Sennheiser CX200-II v přepočtu za nějakých cca 900kč (u nás o něco levnější) a jsem s nimi spokojen. Hrají kvalitně, nehrajou do okolí, mají dobré basy a zatím se nerozpadají. Kupodivu káblík se mi pořádně zašmodrchal asi jen jednou jinak ne.

doplněno 02.09.13 23:32:

Když mě teď tak napadá, takazetl neřekl jaká sluchátka chce. Jestli špunty nebo přes uši. Já jelikož často posluchám na cestách, tak jedině špunty.

xixi*
hodnocení

0x
Pokud chcete sluchatka na cesty, tak pocitejte ze nevydrzi dlouho ani ty nejlepsi. A pokud to maji byt sluchatka na poslech doma, tak byste mel zalovit hloubeji v kapse. A pokud se k nim budete chovat slusne, meli by v pohode vydrzet par let. Nechapu jak se muzou sluchatka rozbit po mesici. I ty co nosim ven, na behani atd mi vydrzi minimalne pul roku.

morskarybka
hodnocení

0x

Kamarád si po dlouhém vybírání zvolil od značky Koss, myslím, že je česká - před dvěma lety stály běžně 1000 kč, ale koupil je někde za 600. Mají doživotní záruku. Stačí si schovat od toho papír a když se rozbijí poslat je na uvedenou adresu, pak stačí vyčkat... Mají za tu cenu skvělý zvuk.

fiik*
hodnocení

Díval jsem na ty Koss a vypadají relativně dobře ... já preferuji klasické špunty... Nevím asi mám smulu na sluchátka protože kterékoliv jsem měl tak se vždycky pokazily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]