Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte někdo polské obchody s mobily?

Od: tezkydotaz odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

vzhledem k tomu, že už se nedají v česku sehnat kvalitní klávenicové mobily (oficiální česká distribuce) a vlastně vůbec klávesnicové mobily až na ty "obyčejné"se přestávají vyrábět, tak bych chtěl koupit ještě mobil, který se do česka dováží (Nokia 6300 anebo 6303, nokia E52) - jsou to už výběhové modely, ale pořád o dost lepší než ty co se vyrábějí dnes!. Vůbec by mě zajímalo. kde ty mobily ještě v tom zahraničí berou? Myslíte, že se jedná o nové kusy (které byly ještě někde na skladech) aneb oto jsou nějaké repasy vydáváné jako nové...Vůbec u těch aukcí je, že doba dopravy je 10-30 dní + se může popřípadě doplatit clo.

Např:

aukro.cz/...

aukro.cz/...

Mobily mají i na aukru v polsku a tam ty ceny jdou ještě tak o 300 kč nižší..U nás to prodává už ejen pár obchodů, ale ceny mají přemrštěné..

A mě by tedy zajímalo, zda se dají tyto výběhové modely sehnat jako nové (tak jak je inzerujou prodejci na aukru)někde v nějakém malém polském mobilním krámku, právě za solidní ceny? Jednalo by se mi o přihraniční oblast někde v rozmezí Czieszyn - Bielsko Biala - RybnikRaciborz +-. Nemátze někdo zkušenost a doporučení na nějaký takový obchůdek? A jedtli netušíte, kde se ještě tyto výběhové mobily berou, že jsou k nám dováženy ve velkém se zahraničí (respektive ti prodejci z aukra je někde objednáváají)..

Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tezkydotaz
hodnocení

Anebo znáte nějaký poslký srovnávač cen něco jak naše heureka?

machturbo*
hodnocení

0x

Dobrý den, polské obchody neznám. Ale co se původu týká, nejčastěji jsou to zrepasované mobily (nový kryt, klávesnice, displej, baterie). Koukněte na ebay:

ebay.com/...

Sice je to problematické se zárukou, ale při ceně od nějakých 900Kč vem jí čert. Osobně mě ale nic, co by zrovna na Nokii 6300 mohlo odejít, nenapadá.

tezkydotaz
hodnocení

Díky,

tu záruku bych taky neřešil, tady se dá za 900 sehnat použitá a taky bez záruky a navíc stav mobilů je vesměs opotřebovaný...A vzhledem k tomu, že mám doma jednu nokii 6303 a koupil jsem si neoriginální kryt (za 250), který totálně na nokii neseděl, takže mi byl na nic, tak cena kolem 1000je velmi dobrá...říkal jsem i, že nemůže jít o nové kusy...Díky toho, že neumím polsky, tak bych raději než přes jejich aukro si mobil zakoupil někde v nějaké kamenné prodejně (pokud by ta cena byla přijatelná), jenže mě žádná prodejna nenapadá..

kangaroo*
hodnocení

0x

Nebo taky zkus čínské eshopy. Výhoda poštovné zdarma a zasláno letecky a klidně u zboží za 2USD. :)

koko86*

A to sou jake shopy?

machturbo*

nemusíte hledat, většina slušných prodejců je na ebay :)

tezkydotaz
hodnocení

No nevím ,ale na čínských obchodech se přece Nokia 6300,6303,E52 neprodáváají...Abnebo se pletu?

Neznáte opravdu nějaký polský vyhledávač či nějakou službu, co zprostředkuje s nějakou provizí obchod v Polsku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]