Nejste přihlášen/a.
Důležité je, aby jsi do počítače nainstaloval program iTunes z webu http://apple.com/cz a potom jsi iPad j PC propojil při spuštěném tom programu. vytvořil si Apple ID a poté můžeš stahovat aplikace pře App Store(již nainstalováno na iPadu), hudbu přes iTunes (v iPadu-aplikace nainstalovaná) a filmy tam jdou nahrávat přes PC (na to přijdeš) ale pouze ve formátu MP4, k převodu filmu ti pomůže prográmek Any Video Converter 5, já sám jsem se nahrávat videa do iPadu učil poměrně dost dlouho, ale ty to te´d určitě pochopíš. Když něco nebudeš chápat tak mi piš na mail: info@toamsjares.com. Doufám, že jsem ti pomohl
Marschmallow
Ještě bych se zeptal , jak dlouho se film konvertuje? V tom programu, co jsi mi napsal. Zkoušel jsem jeden díl seriálu o velikosti 233MB a trvalo to strašně dlouho, tak se bojím abych se dočkal, když budu předělávat film o větší velikosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.