Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí LED kontrolky (modré podsvícení )

Od: robi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám na TV přijímači na spodním okraji skeletu modré podsvícení LED. V nočních hodinách v "stand by" režimu působí toto podsvícení rušivě, a proto bych ho chtěl vypnout. Pokoušel jsem se o to v "nastavení" - "světelné efekty" - "vypnout" . Tento způsob nastavení po vypnutí TV přijímače funguje, ovšem vypnu-li TV opět zůstane LED (modrá kontrolka) znovu rozsvícená. Dá se nějakým způsobem trvale nastavit (něco na způsob výchozího nastavení u počítače) "vypnutí" LED (modré kontrolky). Děkuji za případnou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirex*
hodnocení

0x

Rušivou kotrolku LED bych v tomto případě "vypnul" pomocí černé lihové fixky. Tedy pokud tam opravdu nebude možnost v nabídce.

praivo*

To nestačí, ty modré LED to bez problémů prosvítí. Když už, tak černou izolační pásku.

doplněno 31.07.13 23:00:

A nebo ji vypnout jednou provždy (štípačkami), nebo ji nahradit jinou (např. červenou - jakoukoliv s menším jasem).

Přesně. mám to taky přelepené izolačkou, jen uprostřed jsem udělal jehlou dírku. Jako indikace to funguje, ale neruší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]