Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videokamera jvc versus cu-vd20

Od: libka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Mám videokameru jvc hd3 a externí vypalovačku jvc cu-vd20. Z kamery jsem vypálil dovolenou do vypalovačky na dvd - Verbatim a chtěl jsem si to přehrát v dvd přehrávači a ono nic. Dvd to nanačetlo ani v přehrávači, ani v počítači. Jsem z toho na prášky. Před koupi vypalovačky jsem konzultoval v hlavním sídle jvc v Praze jestli to mezi sebou komunikuje a to jsem dostal potvrzený. Prosím prosím o radu.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jsi jenom vypálit na DVD to, co kameta nahrála, přehratelné to nebude. Musíš z toho uděla Video-DVD aby to šlo na stolním přehrávači přehrát.

libka*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za odpověd´a chci se zeptat, jak by s toho šlo to video-DVD udělat. Video mám stažené v počítači a při nainstalování a otevření programu Power Director 5 NE Expres mě to hlásilo 1024x600 a program se zavřel. Nevím jak to mám přepojit na tohleto rozlišení. Připomínám, že jsem v tomhle opravdový začátečník. Budu za každou radu a případné popsání postupu velice vděčný. Už se v tom hrabu pomalu měsíc a manželka je z toho opravdu na nervy, jelikož se nevěnuji dětem.

e-mail: libor.post@email.cz

my*
hodnocení

0x

snad pomůže toto:

jech.webz.cz/...

:o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]