Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám mobil s Androidem a výchozí emailový klient mi moc nevyhovuje, protože mi přes něj kolikrát nejdou přijímat a odesílat emaily. Chci se tedy zeptat, jaký emailový klient byste mi doporučili a jak to nastavit, používám-li účet na seznamu.
Díky.
Doporučuji místo emailového klienta (EMail) používat jak na desktopu tak Androidu GMail. V nastavení GMailu na desktopu lze nastavit, že svoje stávající emaily (např. na Seznamu, vlastní doméně, ...) budete "obhospodařóvávat" právě z GMailu. Používám k naprosté spokojenosti dlouho dobu jak pro privátní emailové účty tak pro pracovní.
Výhody:
- všechny maily/mailové účty stále při sobě
- možnost pracovat jak z velkého pc tak s Androidu a vše je syncované
no a kdyz chci z pracovniho odeslat tak to mam udelat jak, kdyz budu psat postu v gmailu.
Mrkněte na toto
Ano, IMAP je také řešením. Mě ale víc vyhovuje mít všechny úcty pod jedním. Nehledě na to, že nastavím pouze jednou a pak používám z PC, tabletu, telefonu. On Google nebude úplně blbý a věděl, proč tam tuto možnost dává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.