Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android - jaký emailový klient + nastavení

Od: tecr* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mám mobil s Androidem a výchozí emailový klient mi moc nevyhovuje, protože mi přes něj kolikrát nejdou přijímat a odesílat emaily. Chci se tedy zeptat, jaký emailový klient byste mi doporučili a jak to nastavit, používám-li účet na seznamu.

Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

me funguje jak ma... tak nevim.. ...u ostatnich aplikaci potencionalne hrozi naruseni soukromi

tesyk*
hodnocení

0x

nejspíš to u vás bude nastavením. Taky jsem se s tím chvíli pral, protože u Vodafounu je smtp trochu jiné pro wifi, nebo pro gsm.

mark15651
hodnocení

0x

pouzival bych ten vestaveny, pripada mi nejlepsi ... a pokud vam z nej jak pisete nejdou nekdy posilat a prijimat emaily, nenapadlo vas ze by to mohlo byt zpusobeno treba nestabilnim internetovym pripojenim?

minar*
hodnocení

0x

Doporučuji místo emailového klienta (EMail) používat jak na desktopu tak Androidu GMail. V nastavení GMailu na desktopu lze nastavit, že svoje stávající emaily (např. na Seznamu, vlastní doméně, ...) budete "obhospodařóvávat" právě z GMailu. Používám k naprosté spokojenosti dlouho dobu jak pro privátní emailové účty tak pro pracovní.

Výhody:
- všechny maily/mailové účty stále při sobě
- možnost pracovat jak z velkého pc tak s Androidu a vše je syncované

majsterjoe*

no a kdyz chci z pracovniho odeslat tak to mam udelat jak, kdyz budu psat postu v gmailu.

minar*

Mrkněte na toto

video , kde je ukázáno, jak pomocí GMail přijímat a odesílat poštu z jiných emailových adres.

luke237
To je teda vopicarna. Staci si spravne nastavit IMAP4 pripojeni k jednotlivym postovnim schrankam a takovehle blbiny vubec nemusi clovek resit *ee* Nehlede na usetreny datovy tok.
minar*

Ano, IMAP je také řešením. Mě ale víc vyhovuje mít všechny úcty pod jedním. Nehledě na to, že nastavím pouze jednou a pak používám z PC, tabletu, telefonu. On Google nebude úplně blbý a věděl, proč tam tuto možnost dává.

luke237
Ta funkce je tam proto, aby Google o vas mohl zjistit jeste vice informaci (z analyzy doslych emailu) a mohl vam podstrkovat lepe cilenou reklamu. Druhym cilem bylo, abyste na jeho serverech stravili vice casu (= vice shlednute reklamy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]