Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrávat na USB (externí disk) z TV?

Od: delta® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mne, jestli jde nahrávat na USB ( nebo externí disk ) z TV led-televize.heureka.cz/... Přehrávat z USB na ní umím. Děkuji. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Většina filmů,pořadů,seriálů,.. se dá dohledat a stáhnout z Internetu

www.uloz.to

www.bezvadata.cz

www.czshare.com

Soubor si nahrajte v PC na USB disk a pak pohodlně přehrajte na TV :)

Je to tak, nejsnažší je to stáhnout z netu a máte to bez reklam. Většina věcí se tam objevuje pár hodin po odvysílání.

Jinak nemá smysl se pokoušet nahrávat z té TV, nejlevnější řešení je koupit kolem 800 Kč Set Top box s USB nahráváním. Navc máte pak možnost něco jiného sledovat a něco jiného nahrávat.

hodnocení

tomkk, kangaroo = Děkuji! Můžete mi ještě napsat, které jsou dobré stránky na stahování pořadů z TV?

doplněno 30.07.13 22:35:

Jaké navštěvujete stránky, když se chcete podívat na záznam z TV? :)

Vždyt ti to kangaroo v půl devátý napsal, kde se máš podívat po filmech

hodnocení

Ano, ale já jsem se ptala na portály, kde se dá stahovat z vysílání z TV... myslím i pořady. ;)

kangaroo*

Portál jako takový má asi jen ČT iVysílání pro online sledování, ale stahování je oficiálně nemožný. Nyní je iVysílání dostupné i přes Smart TV s podporou HbbTV a je to opět krok ku předu *ua*

hodnocení

Děkuji moc za odpovědi - vám všem! :)

hodnocení

0x

Asi ne

lg.com/...

Jak nahrávat na USB (externí disk) z TV?
hodnocení

Díky, a jak a čím bych si mohla co nejjednodušeji něco nahrát z této TV?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]