Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evolve FX400 duo nefunkční GPS

Od: kabod* odpovědí: 3 změna:

Ačkoliv jsem provedl restart na tovární nastavení,tak mi GPS funguje pouze přes Google a místní bunku operátora.Zaškrtal jsem vše,kromě nastavení EPO..Ukazuje mi Vyhledání GPS...a modrá šipka navigace je stále zaměřená na Google a bunku operátora a nehne se ,aby upřesnila dle satelitu...díky předem za všechny rady..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jen obecně protože nemám Evolve ale samsung monte u kterého je s GPS taky plno problémů.
Ono první načtení satelitů může trvat i víc než deset minut a chce to mít připojení přes wifi když ji mobil má protože navigace sí stahuje údaje o polohách satelitů. Další lovení satelitů už by tak dlouho trvat nemělo.
Jestli blbne vestavěná navigace, můžeš zkusit stáhnouu Trekbuddy nebo MGmaps a zkusit jestli se s čínským GPS čipem spáruje.
Samsung Monte - znám způsob, který urychlí GPS na několik sekund, pokud bude zájem, napište pm ;)
kabod*

zájem je,dokonce se ted Evolve zmátořil,že se přes wifi na satelit chytli,ale STÁLE přes DATA nikoliv...díky předem za všechny rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]