Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv panasonic tx-l47et60e

Od: lokina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat někoho kdo tomu rozumí, aby mi vysvětlil , jak to je u tv Panasonic tx-l4760e v manuálu se píše, že má 600

hrc. Tato tv nestíhá rychlejší pohyby. Před touto tv jsem měl také Panasonic, ale plazmu. Tam se dalo nastavit 50 hrc

nebo 100herc a makalo to výborně.Když jsem si scháněl informace o této tv, tak všude psali jak výtečně stíhá akční scény a sport.

Hd programy jsou pěkné, mám satelit Technisat sir zde to funguje výtečně.

Konverze ze 2d na 3d nic moc, někde v reklamě na tuto tv jsem četl, že při fotbale proletí míč obývákem, ale zatím jsem nic

takového nezaznamenal. Tak to je vše. Kdyby se někdo našel a odpověděl mi, byl bych moc rád.

Zatím dík a naschledanou.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

2x

5O a více HZ = reklamní triky, tv obraz see vysílá necelými 25 snímky za sekundu. Tedy 50 půlsnímků za sekundu.

Zda je obraz trhaný nebo ne, záleží jak je video natočeno.

Z principu tv vám to bude jasné...

K 3D moc nepovím, abych nekecal pohádky...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, důležitý údaj je odezva (v ms). Plazma má odezvu prakticky nulovou, proto je obraz bez rozmazání v pohybu. LCD mají odezvu vždy větší, než plazma, tak ten pohyb v obraze nemusí být bez vady. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]