Nejste přihlášen/a.
Hezké parné odpoledne,
odešel mi starý telefon, a proto se poohlížím po nějakém novém. Hledám chytrý telefon, nějaký, který by byl menších rozměrů (nejlépe v provedení mini) - aby to nebylo velké pádlo a vešlo se do kapsy, třeba do výšky 11 cm. Mohl by být odolný, obsahovat operační systém Android a cenově se vejít tak do 6500 Kč. Další podmínky nemám, zkoušel jsem hledat telefony v provedení mini nebo menšího rozměru, ale moc jsem jich nenašel. Zamlouval se mi třeba Samsung galaxy s3 mini, ale ten už je nyní v obchodech spíše v doprodeji a podmínku odolnosti také úplně nesplňuje - neexistuje třeba nějaká jeho novější srovnatelná varianta?
Kdyby někdo o nějakém věděl, tak bych byl rád za jakoukoliv odpověď.
Doplňující otázka (možná hloupá): Kde nosí lidé telefon, když si koupí velké pádlo, které se nevejde ani do kapsy? V batohu nebo na opasku? Nedokážu si to nějak představit, když ho pak zase potřebují pohotově u sebe.
pokud nevadi anglicke prostredi, mam neznicitelnou motorolu defy+, gorilla sklo a je vodotesny (nabizi jej napr vodafone), casto jsem zezacatku nevericim tomasum telefon hazel do piva, aby uverili je maly a pritom krasne citelny atd, veskere zpravy ctu jen na nem... mam samozrejme preflashovany ROM na Cyanogen mod, cili ho mam uz cesky, slouzi mi k plne spokojenosti uz 2 roky
placacky nesnasim, a diky gorilla sklu jej muzu nosit i v kapse s klicema
Řeším stejný problém a každá rada drahá. Čtu recenzce od lidí, porovnávám na mobilmanie.cz. Tam se dá porovnat vedle sebe třeba pět telefonů. Neboi heuréka, tam je také dobré srovnání přímo od lidí.Já mám ale menší finanční požadavek.Chci se vejít do 4000 Kč. Samsungy v levnějších verzích mi připadají moc plastikové a když jsem je držela v ruce byly dost "křehké". Asi koupím Huawei Y300. Je to pro běžného uživatele , jen mi připadá trochu větší,ale zase na druhou stranu, pokud mám internet v mobilu je asi lepší mít telefon s větším displejem.
A s tím nošením.Na opasku už snad nikdo telefon nenosí.
Děkuji za tip, ale 16 cm na výšku už považuju právě za to "pádlo", měl jsem na mysli něco opravdu menšího do těch 11-12 cm na výšku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.