Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mám spoustu videokazet,je mi líto je vyhodit.Jde to nějak stáhnout na cd. Děkuji za odpovědi
Lépe na DVD - ale jde...
Je potřeba nějaké zařízení pro převod analogového záznamu na digitál (např. heureka.cz/... ) a ´slušný´ počítač.
Pokud to nejsou rodinná videa apod, tak bych se do toho ani nepouštěl zbytečná ztráta času a rovnou bych to stahal v souboru z Internetu a v lepší kvalitě. Ještě chci nadhodit, že byste mohl rovnou vynechat přechod na CD/DVD a šel rovnou do ext. disku přes USB/LAN nebo rovnou ideální Smart TV + NAS server. Až to zkusíte už nebudete chtít se vracet k nějakým DVD přehráváčům/rekordérum a podobným předraženým historickým přežitkům. Samozřejmě tohle řešení vám nějaký prodavač elektra nebude nabízet to je pro ně totiž likvidační řešení
Filmy a jiné pořady stahnete zde http://www.uloz.to/ Jinak ladine Ty opravdu umíš poradit začátečníkovi.,musíš být hrdý nas to cos napsal.
doplněno 28.07.13 13:07:Mne vyskakuje stránka nenalezena..
Musíš si pořídi USB videograbber a jeho pomocí připojit video k počítači, pak stáhnout sice starý, ale dobrý Auto Gordian Knot v kterém se dá zvolit komprese na určitou velikost dat ( je tam volba i na CD).
Volba jednoho celovečerního filmu na 1 CD plně odpovídá kvalitě normální VHS nahrávky (spíš je lepší) takže nahrávka převodem kvalitu neztratí. Je nutno si uvědomit, že normální VHS nahrávka má rozlišení 240 řádků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.