Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mám spoustu videokazet,je mi líto je vyhodit.Jde to nějak stáhnout na cd. Děkuji za odpovědi
Lépe na DVD
- ale jde...
Je potřeba nějaké zařízení pro převod analogového záznamu na digitál (např. heureka.cz/... ) a ´slušný´ počítač.
Pokud to nejsou rodinná videa apod, tak bych se do toho ani nepouštěl zbytečná ztráta času a rovnou bych to stahal v souboru z Internetu a v lepší kvalitě. Ještě chci nadhodit, že byste mohl rovnou vynechat přechod na CD/DVD a šel rovnou do ext. disku přes USB/LAN nebo rovnou ideální Smart TV + NAS server. Až to zkusíte už nebudete chtít se vracet k nějakým DVD přehráváčům/rekordérum a podobným předraženým historickým přežitkům. Samozřejmě tohle řešení vám nějaký prodavač elektra nebude nabízet to je pro ně totiž likvidační řešení ![]()
Filmy a jiné pořady stahnete zde http://www.uloz.to/ Jinak ladine Ty opravdu umíš poradit začátečníkovi.,musíš být hrdý nas to cos napsal.
doplněno 28.07.13 13:07:Mne vyskakuje stránka nenalezena..
Musíš si pořídi USB videograbber a jeho pomocí připojit video k počítači, pak stáhnout sice starý, ale dobrý Auto Gordian Knot v kterém se dá zvolit komprese na určitou velikost dat ( je tam volba i na CD).
Volba jednoho celovečerního filmu na 1 CD plně odpovídá kvalitě normální VHS nahrávky (spíš je lepší) takže nahrávka převodem kvalitu neztratí. Je nutno si uvědomit, že normální VHS nahrávka má rozlišení 240 řádků ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.