Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v telefonu

Od: jitul odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,koupila jsem si "chytrý telefon" Nokia,mám virtuálního operátora Blesk mobil,dobíjím si kredit.Nemám aktivovaný internet od Blesk mobilu,ale přesto mi z dobitého kreditu odečítají asi 20 denně za připojení k internetu (připojuji se přes placenou službu od UPC),...nevyužívám internet od bleskmobilu,dá se tedy něco udělat abych jim za něj neplatila? děkuji Jit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jendad
hodnocení

0x

bleskmobil.blesk.cz/...

Jak deaktivuji BLESKmobil Internet na měsíc?
Tarifní balíček BLESKmobil Internet na měsíc lze deaktivovat zasláním SMS ve tvaru: INTERNET(mezera)D na číslo 999340, případně v internetové samoobsluze či prostřednictvím hlasové samoobsluhy vytočením: *61

jitul
hodnocení

nemám aktivovaný blesk mobil na měsíc!

bonie*
hodnocení

0x

a co se obrátit na blesk mobil ;) tohohle operátora moc lidí nemá.

myslím, že to bude stejné jako u jiných operátorů GPRS na den

Bud si stáhnout nějaký soft do telefonu a zablokovat si GPRS, nebo toto lze přímo v mobilu pozor ale na blokování MMS

Případně zavolat oprátorovi a tuto funkci chtít zrušit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]