Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný mobil gesty

Od: aneta311* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

nedávno mi mladší sestra zablokovala mobil (zkoušela znakové heslo mockrát po sobě). Mobil můžu odemknout pouze zadáním svého hesla a emailu na Google účet. Říkala jsem si, že to nemůže být zas takový problém najít email s heslem - správný email už mám, ale na staré heslo jsem si nemohla vzpomenout (takže jsem ho přes internet změnila). Až potom jsem se dozvěděla, že mobil jsem mohla otevřít jen na to staré heslo a to nové si mobil sám nezaktualizuje. Co jsem se ptala známých, můžu vyndat simku a celý mobil tím restartovat - ale to se mi prý vymaže všechno, co jsem předtím v mobilu měla :( Vím, že si za tohle všechno můžu sama, protože kdybych byla důslednější a heslo od Google účtu si někam napsala, neměla bych s tím teď problém, ale stejně se ptám, jestli nevíte, co bych s tím teď mohla dělat - případně na koho se obrátit.

Předem děkuju za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

telefon*
hodnocení

0x

Obnovit přístup do tel. s novým heslem většinou lze i bez celkového resetu, ovšem musíte mít zapnutý internet přes GSM síť nebo wifi, nebo mít možnost zapnout data v nouzovém režimu či jiným způsobem, aby telefon navázal spojení se servery Google a ověřil nové heslo. Pokud se toto nepodaří, tak pak již jedině obnovení do továrního nastavení, kdy se telefon zresetuje do továrního nastavení (předpokládám, že máte Android, tj. verze android zůstane, ale smažou se všechny účty Google, aplikace, atd.). Data na paměťové kartě zůstanou. Každý telefon má pro reset trochu jiný postup a vzhledem k tomu že další podrobnosti neuvádíte, víc se poradit nedá, snad jen kouknout do manuálu.

Nebo zkuste se podívat na androidforum.cz, tam se tento problém řeší často, třeba poradí lépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]