Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze posílat přes Bluetooth větší soubory

Od: petery odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám takový problém,nedávno jsem si koupil mobil Nokia N70 sem sním spokojen až na jednu věc.Můj bratr má Nokia N72 a nemůžu mu poslat ani on mě nějakou mp3 nebo třeba 20MB video.Obrázek ten poslat jde.Ve zprávách máme obá ukládání zpráv na paměťovu kartu. Vůbec nevím v čem je problém. Prosím Poraďte mi. Děkuji...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak velkou máš interní paměť? Zkoušel jsi poslat menší, zřeba 10 GB, soubor jestli to půjde.

my*
20.08.08 13:16

10 MB :)

petery
hodnocení

mensi nez 10MB nejde jenom nejaky obrazke ktery ma cca 300KB. Mam pametovou kartu 2GB a bracha kterymu to posilam tak ma 128MB a z toho 60MB volnych.

my*
hodnocení

0x

To je divný a rozhodně ne normální. A tobě nebo bratrovi jde odesílat něco většího někomu jinému?

petery
hodnocení

Ano mě to jde (N72). Bez problému,ale jemu ne.Nejdřív to do 1/3 jde,a pak to napise chyba spojení (N70)

sexsn*
hodnocení

0x
potrebujes tento program Msv drive potom by to melo behat. MsvMsvDriveEDriveE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]