Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Detektor kovu

Od: janca7 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat, co říkáte na tento detektor kovu? aukro.cz/...

moc se v tomhle nevyznám, tak prosím aby jste mi napsali názory zda si jej koupit. Moc děkuji Jana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co s tím chcete hledat? Já to silně nedoporučuju, je to výsměch detektorům. Já mám sice detektor za skoro 30 000.- , ale i tak i pro začátečníka doporučuju aspoň něco kolem 8000.-

praivo*
hodnocení

0x

Velleman a "profesionální"? To snad ne*bzum*

"Velmi velké předměty, jako jsou nádrže: až 120 cm" - Nebylo by na škodu si zkontrolovat překlad. Není "tank" jako "tank" :-D

jakojaaa
hodnocení

0x

Tento detektor je spíš dětská hračka. Pro začátečníka bych doporučoval detektory Garrett ACE 150 nebo 250, klidně i použitý. Cenově jsou trochu výš (nový 5-7 tis, použitý 3-4), ale bude to detektor, který opravdu funguje a jde s ním něco najít.

detektorvary*
hodnocení

0x

Zdravim

Jen se připojim k odpovědim.Nedoporučuji tento Tzv.Detektor.

O něco málo dražší,ale plně schopný detektor je např.: detektorvary.cz/...

Velice schopný a plněhodnotný detektor.Je to detektor určený spíše začínajícím hledačům s Tzv. funkcí zapni a jdi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]