Stává se že si lidí při procházení menu telefonu odmáznou v nastavení SMS první nebo poslední číslicí střediska služeb. Z takového mobilu se dá normálně volat ale esemeska neodeje. Nastavuje se to tam, kde je nastavení sms ne přímo v menu telefonu. Pro O.2 je správný tvar +420602909909
Pokud by tohle nefungovalo tak se zkus podívat do nastavení jestli nejsi v blokovaných. Např můj brácha si pořád hraje s telefonem, zablokuje mě (nechtěně) a pak se diví že mu ode mě nepříjde SMS.
Jestli od tebe nechodí sms ani ostatním,máš nějakou chybu v nastavení tvého telefonu. Jinak bude chyba u příjemce. A jestli mu od ostatních lidí sms chodí,jen ne od tebe, kontaktujte operatora.
Asi před 5 lety jsem posílal přítelkyni SMS do Španělska (byla tam na dovolené) o tom, že jedu do nemocnice (nic vážného, což jsem ovšem nenapsal). Obratem přišla SMS s dotazem, co se děje. Pokusil jsem se jí uklidnit další SMS, ta však nedošla. Následoval zoufalý monolog z její strany, co je semnou. Odeslal jsem snad 5 SMS s vysvětlením, nedošla jí ani jedna. Od ní přicházely normálně. Tak jsem jí zavolal. Hovor byl spojený okamžitě. Druhý den jí došly všechny SMS zároveň. Taky máme oba O2. Takže spoléhat se na to, že SMS určitě dojde se nedá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.