Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ventilátor účinnost

Od: liki12® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat v mé místnosti je 31°C a chci se zeptat jestli je účinný ventilátor jestli by mi trochu snížil teplotu ale nechci investovat do klimatizace.Chtěl bych tento:

alza.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ventilátor teplotu nesníží, akorát pohyblivý vzduch trošku zlepší tvůj pocit.

doplněno 26.07.13 18:48:

Pomůže ti klimatizace, sprcha nebo přesvědčení, že 31°C není zase až tak moc.

hodnocení

A tak co mi pomůže? :(

fribble*

Jedině postavit ventilátor mezi dveře a hnát do pokoje vzduch z předsíně, kde bývá chladněji. Jinak jen klimatizace - třeba mobilní.

hodnocení

A poradítě mi nějakou dobrou ale za nízkou cenu?Děkuji

Dobrá klimatizace za nízkou cenu neexistuje.

joudic*
hodnocení

0x

samotny ne ale videl jsem luxusni DIY klimatizaci z akvarijni hadicky a cerpadelka a v kyblu voda s ledem odkud se ta voda cerpa a na ventilatoru s velkym prumerem je ta hadicka stocena do spiraly a pridratovana vazacim dratem, jini borci meli spiralu primo z tenke medene trubicky a napojene na hadicky stejnym zpusobem (viz youtube diy aircooler a podobne hesla, tak hodne stesti :) )

doplněno 26.07.13 18:59:

mobilni klima, ta prava, ne odparovaci stoji okolo 5tisic

doplněno 26.07.13 19:00:

na heurece nebo aukru zadat mobilni klimatizace a ignorovat vsechny do 4 tisic

hodnocení

alza.cz/... a co tato? :)

hodnocení

Nebo tuto? mall.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]