Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účinnost USB autoadapteru

Od: rumicek® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, nevíte někdo jaká je účinnost USB adapteru do auta? Chci použít 12 autobaterii na pohon 5V alarmu a na úpravu napětí použít právě ten adapter. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

USB autoadaptéry mají vynikající učinnost, neboť se jedná o pulzní regulaci - nic lepšího neexistuje.

hodnocení

Děkuji, tohle jsem chtěl slyšet! Já se bál, aby tam nebyl jen odporový dělič nebo tak nějak:)

No setkal jsem se u jednoho čínského "pouťového"výrobku s autoadaptérem kde byl zabudován stabilizátor LM7805, ale to je opravdu vyjímka a tam je účinnost hodně nízká. Jinak lze spoustu dobrých pulzních stabilizátorů zakoupit na Aukru.

aukro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]