Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat kvalitní nářadí?

Od: budo* odpovědí: 8 změna:
Zdravím, jsem tu nový. Hledám na netu nějaké fórum o zkušenostech s kvalitou různých značek nářadí potřebného pro domácnost. Potřebuju koupit vrtačku. Pro domácí použití. Jak ale vybrat značku? Poměr cena/kvalita-výkon rozhoduje, ale jak se rozhodnout?
Ve zdejším fóru postrádám příslušnou sekci, tak se ptám tady.
V obchodě jsem držel v ruce vrtačku z řady Extol Premium. Zdala se fajn.
Vybrat tedy zde? extol.cz/...
Nebo raději něco ze značek tady?
rucni-naradi.cz/...
Čerte raď, a Vy taky! Díky, budo

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

2x

Osobně dávám přednost značkovým výrobkům před "noname", ale i v baumarktech se dá vybrat docela solidní nářadí. Jestli chceš dobrý stroj, solidně vyrobený a dlouhodobě spolehlivý, doporučuji Narex a z profesionálních Protool. Nejsou to stroječky na jedno použití a vydrží i profesionální zatížení. Cenově nepatří mezi nejlacinější, ale jak jsem řekl - mám je rád.
Hezký den.

budo*
hodnocení

OK, tak:
1) co je noname a co uz neni? Vzdyt Extol se vyskytuje celkem na kazdem rohu uz par let.
2) jsem ve Zruci n/S. ( tinyurl.com/... - do baumarketu jednak vsude daleko, takze s pripadnym cestovanim za nakupem zvysuju naklady, jednak u nas maly vyber za vyssi ceny - takze bych uprednostnil nakup pres internet, kde jsou nizsi ceny a prijde mi to az do baraku. Je nejaky duvod proti nakupu timhle zpusobem?
Diky

Dobrý den,

manžel používá nářadí zn. Extol, ovšem jako hobby nářadí. Pakliže potřebuje zabrat šáhne po Narexu.

Kde on rád nakupuje je tady : zelenazahrada.cz/...

Krásný den.

St.

já mám rád BOSH, pokud chci něco kvalitní je to moje volba. Jsou pak ale okamžiky, kdy potřebuju nářadí jen na jedno použití. Pak vezmu to nejlevnější, co je. Takhle jsem koupil rozbrusku (za 400,-?) a marně se jí pokouším zničit, drží a to jsem s ní chtěl původně uřezat jen 10 garnýží :-D

ještě jsem zapomněl, vrtačku jsem zvolil tuhle: vrtacky.heureka.cz/... používám ji skoro každý týden a maximální spokojenost ;)

Jak vybrat kvalitní nářadí?
al bunda*

No to je právě ta řada pro kutily, jestli se nepletu, pro profesionální použití to vyrábějí v modré.

al bunda*

Není žádný důvod proti nákupu nářadí přes internet. Naopak.
"Noname" jsou pro mne stroječky Ferm, First a podobné, ačkoli připouštím, že i s těmi se dá odvést solidní práce - mám je a občas je používám, zejména na baráku. Ale nedám za ně ruku do ohně. Pokud jde o Black & Decker, Bosch a podobně - mají řadu nářadí pro kutily a odlišnou pro profesionály, které se liší (nebo lišily) barvou. Ovšem jsou z plastů, zatímco Narex a Protool dělá obaly v kombinaci plast+hliníkový odlitek, což považuji za odolnější variantu, ale mohu se mýlit.
Moje volba by byla nářadí od Narexu.
Hezký den.

vosikac*
hodnocení

0x

Kamarad dela pro hitachi,bral jsem od neho brusku 150 a naprosta spokojenost.Vcelku bezudrzbovy stroj.Uz rok s ni delam vse na stavbe RD - rezani čehokoliv a cimkoliv - .treba najdete inspiraci zde... hitachi-powertools.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]