Zdravim Vlastnim telefon sony ericson xperia arc s Mam uz ho pres rok a v pořadku Problemy zacali s vybitím do mrtva při tom mi odesla paměťovka Pouzivam v telefonu 4 Gb kartu Kdyz chci z pocitace do telefonu vložit mp3 tak některy pisnicky prehraje nektere ne. To se mi dřiv nestavalo. Dela to problem jen telefonu stejne skladby v mp3 prehravaci nebo v pocitaci se normalně přehrajou. Taky je problem s fotkama z foťaku z telefonu. Vyfotim fotku ale potom se mi nezobrazi ukaze se mi jen piktogram poškozene fotografie. Po vyfoceni se mi ta fotka normalně zobrazi dam ho do kapsy vytahnu za 5 min zase nečitelne. Nebo udela fotku a přes 90 procent fotografie je šedy pruh. Dal jsem telefon do tovarniho nastaveni s zachovanim dat uzivatele . Nepomohlo to . Poradíte než to odnesu na reklamaci? doplněno 26.07.13 11:29: Omlouvam se za pravopis všimnul jsem si toho az po vlození.
Zkusil jsem to s 1 gb a to se nestalo ze by fotka zesedla Ani z casti Tedka jsem tam vrazil pametovku novou kingston 32 gb A problem trva přitom ten telefon s pametovkou jinou 32 gb fungoval dobre skoro pul roku nez se telefon vybil a problem začal Je mozne ze telefon likviduje paměťovky po roce provozu? doplněno 31.07.13 16:45: Ne cíleně ale vlastni zavadou?
Spíš je to náhoda, že se ti to dřív nestalo, já mám Xperii mini pro a dělá mi to taky od samého začátku. Pokud tam natahuju mp3 rovnou jako do paměťového média, tak něco jde a něco nejde (není to náhodné, vždy se jedná o stejné mp3) , proč tomu tak je se mi nepodařilo zjistit, pokud tam ty mp3 uložím přes SonyEricsson Companion, přes správu souborů, tak je to vždy bez problémůn a hraje vše.
doplněno 26.07.13 12:50:
Ty fotografie by spíš hovořily o špatné paměťové kartě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.