Nejste přihlášen/a.
Mám klasickou předplacenou kartu . Cca 3-6kč za minutu(moc neprovolám) . Přemýšlím o nějakém jiném operátorovi , zajímal by mě asi internet do noteboku (ještě ho nemám) . Ale ten bych používal jen na chaloupce . Doma mám klasický počítač s internetem .
Doporučíte mě něco - zkušenosti .Určitě bych chtěl stejné číslo jako doted .
Nevím kolik provoláte a kam, jaký budete mít v místě signál a technologii přenosu dat, ale já bych doporučil blesk mobil - 2.50 Kč všechny sítě, SMS 1.50, internet 100 MB 100 Kč, dále FUP 200 kbps, což je stále ucházející rychlost a na většinu věcí stačí a sám používám (kromě P2P, to blokují, dohledejte v google, někde jsem viděl tabulku, jaké služby jsou při fupu omezeny úplně).
200 kb/s = 25 kB/s, to taky není nic moc. Dnes není problém, aby jedna stránka měla před megabajt... Takže je to taky jen na několikakilobajtové mobilní verze. A 100 Kč teda zdarma není (aspoň pro mě), navíc za pouhých 100 MB...
Díky za informace . Jestliže to má FUP 200kbps , tak je to dobry . Právě já jsem četl o těch 16kbps a to se mě zdálo málo . Notebook ještě nemám a budu ho spíše mít jen na chalupu (víkendově) . Stahovat filmy nebudu . Spíše něco přečíst , email , počasí - radar atd . Počítač mám klasicky doma s připojením
Takže asi ten bles mobil .Díky za rady a děkuji
A jak čteš? 200 kb/s (25 kB/s) má Blesk, Mobil.cz ma oficiálně 16 kb/s (2 kB/s), ale já jsem před chvílí naměřil kolem trojnásobku (a to ještě nejsem v dosahu 3G sítě).
Opakuji: V dnešní době není dostatečná ani jedna rychlost. Třeba u svetelektro.com mi Opera Mobike naměřila přes megabajt, což i při 25 kB/s je 40 sekund... Nejlepší bude výše uvedené činnosti provádět na mobilu, případně na počítači na mobilních verzích příslušných stránek, které jsou optimalizované pro minimální objem dat, případně použí funkci Turbo v počítačové verzi prohlížeče Opera. Pak by nemusel být problém vystačit si s těmi 200 MB na měsíc.
Já mám rychlost na počítači cca 1500 kbit/s .Takže jsem myslel že těch 200 kbs bude stačit na běžnej email . Nebo ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.