Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostní kod Nokia

Od: evzen* odpovědí: 5 změna:

Ahoj . Mam nokiu 2310 a neviem si rady s odblokovanim. Zkouším různé návody přes master code a pořád píše nespravný kod. Nemohl by si mi pomoct?:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

0x

To je náhoda, tenhle problém jsem měl taky, když jsem si chtěl koupit mobil v bazaru. Bohužel to jinak nejde, než v prodejně s mobily minimálně to činí 300 kč. Hlavně to víckrát neskoušejte, nebo už to kódem nepůjde a můsí to udělat draze speciálním káblem.

Nevím jaké máte zkušenosti ale nejprve zkuste kód 12345 (takto to fy nokia přednastavuje ve výrobě!) Jin ak po třetím nesprávném kódu se na cca 30 minut zablokují teda alespoň N3410 nebo 3110C,3510i ,6070a ještě tuším 3120.(Měl jsem je a některé ještě mám!

doplněno 26.07.13 17:47:

Pkd jste si jist změnou kódu tak do "servisu" ,co já vím kolik to stojí dnes ale v dobách N3310 N341O to stálo od stováka do tří,jak kde a u jak koho!

evzen*
hodnocení

Díky, ale základní kod byl již změněn, takže tudy cesta nevede...

;)

mamen1
24.07.13 21:35
hodnocení

0x

12345?

evzen*
hodnocení

Díky, ale kod již byl změněn, takže tudy cesta nevede...

;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]