Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet se zpomalil

Od: bitegott odpovědí: 6 změna:

Prosímvás potřeboval bych pomoct ze svým tabletem mám ho koupená cca 2měsíce šel naprosto dobře ale po poslední aktualizaci OS se mi někde ztratil google play a sekaj se mi videa (jedno jaké jestli film nebo videoklip)...a neblbne mi právě jen to potřeboval bych aj hlavně pomoct z wifi v tom tabletu...signál mohu mít jaký kolik jak nízky tak výborný, ale pořád mi jak prohližeč tak i google play který jsem si stáhl mi jde strašně pomalu ale strašně...

Když najedu na obchod tam musím cca 1min čekat než mi načte uvodní stránka a přitom před aktualizaci jsem jen klik a hned jsem to mněl!

PLS nevíte co stím určitě se někdo tady stím také setkal..

MUJ tablet je COBY KYROS MID1125...

Děkují :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusit uvést do továrního nastavení. Nastavení - ochrana osobních údajů - obnovení továrních dat.

doplněno 24.07.13 15:07:

tak potom určitě reklamovat. Pokud nepomůže tovární nastavení, problém bude "jinde".

bitegott
hodnocení

Ahoj to jsem už zkoušel i několikrát...zkoušel jsem...zkoušel jsem i při zapnutí držet POWER+VOLUME+ a take nic... :/

bitegott
hodnocení

ani kdybych přehrál system nebo tak něco? :D že bych tam hodil tu verzi kterou jsem tam mněl? :)

nejde asik stáhnout že os android 4.0 někde? aj z návodem :D

Přeinstalovat firmware by šlo, ale bude problém najít tu správnou verzi pro váš tablet :O Přeinstalace je otázkou pár minut.
Pokud najdete správnou verzi, mohu vám s tím pomoci. :)
bitegott
hodnocení

ahoj našel jsem něco tady...udělal bych si to sám ale nevím jak co a tak děklat :D
androidtablets.net/...

Děkují mockrát :)

Mrknu na to doma a ozvu se, teď nejsem na pc ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]