Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, můžete mi prosím poradit, jestli tento telefon, je ještě dobrý pro tuhle dobu (rok 2013), protože bych si ho rád koupil a rád ho měl, protože je mi 14 let a ted po prázdninách nastoupím do 8.třídy základní školy, ale to je jen tak pro upřesnění. Koneckonců se chci zeptat jestli se dá používat jako učební pomůcka, což znamená: (vyhledat si nějakou informaci na internetu, používat ho jako pomocníka k domácím úkolům). Bohužel sám nevím co si mám koupit, protože dnes jsou všelijaké nabídky mobilních telefonů a značek a také ještě uvažuji o mobilním telefonu Samsung Galaxy Note 2 N7100. Hlavně se chci zeptat, jestli má rychlé načitání web stránek a taky jestli se na tom dají sledovat filmy, videa a hrát hry. Jinak vám děkuji a prosím vás o pomoc. S pozdravem Petr Berki
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.