Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy Note N7000

Od: magicmagicalpotter* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, můžete mi prosím poradit, jestli tento telefon, je ještě dobrý pro tuhle dobu (rok 2013), protože bych si ho rád koupil a rád ho měl, protože je mi 14 let a ted po prázdninách nastoupím do 8.třídy základní školy, ale to je jen tak pro upřesnění. Koneckonců se chci zeptat jestli se dá používat jako učební pomůcka, což znamená: (vyhledat si nějakou informaci na internetu, používat ho jako pomocníka k domácím úkolům). Bohužel sám nevím co si mám koupit, protože dnes jsou všelijaké nabídky mobilních telefonů a značek a také ještě uvažuji o mobilním telefonu Samsung Galaxy Note 2 N7100. Hlavně se chci zeptat, jestli má rychlé načitání web stránek a taky jestli se na tom dají sledovat filmy, videa a hrát hry. Jinak vám děkuji a prosím vás o pomoc. S pozdravem Petr Berki

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stripey
hodnocení

0x

Dobry vecer. Zmineny telefon sice nemam, ale prehravat filmy ve formatu mp4 jde na snad kazdem smartphonu, hry samozrejme z android marketu (nebo google play?). Co se tyce rychlosti apod., nejlepsi je se ridit podle recenzi (napr. na heureka.cz)

hodnocení

0x
Jako učební pomůcka jsou dobré oba dva.
Jelikož se v nich asi moc nevyznate, něco o nich napíšu.
Note I
Starší model se starší verzí Androidu, stále lepší průměr. Starší verze OS nepřináší tolik funkcí, ale jako (zřejmě) jeden z prvních chytrých telefonů bohate poslouží.
Note II
Novější a rychlejší verze toho starého. Novější verze Androida přináší spoustu nových funkcí a vylepšováků. Rychlejší načítání webu.
doplněno 24.07.13 03:04: Hlavní rozdíl je v ceně..
Note I seženete už za přibližně 6000 kč, zatímco Note II pod 10000 kč asi ne.
doplněno 24.07.13 03:06: Vzal jsem to spíš obecně, pokud by jste chtěl vědět více, napište a nebo si telefony jděte vyzkoušet do obchodu ;)

tesyk*
hodnocení

0x

Mám Note II a jsem s ním absolutně spokojen. Ze všech mobilů, co jsem kdy měl, mě vyhovuje nejvíc. Bez problému se na něm díky velké obrazovce dá procházet weby, dívat na video... Neseká se, zvládá multitasking, nemám k němu žádnou výhradu.

stan22
hodnocení

0x
Video přehraje každý tel. co má android(ostatně i jine)-stačí nainstalovat přehrávač jaký ti bude vyhovovat. Jinak mám note 2 a internet jde podle toho jak rychlá je siť a použitého prohlížeče. K učení mají oba dost velký displej a možná se ti bude hodit i ten stylus-kreslení,poznámky,zápis vzorců atd.Na hry bude o něco lepší 2 -ta je o něco lepší celkově a má ještě na nějakou dobu podporu jistou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]