Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalovaní her na telefonu Note2

Od: mcgyver® odpovědí: 6 změna:
Mám telefon Samsung Galaxy Note2 a chci se zeptat, jak to mám udělat, aby se hry s daty z dané hry instalovaly na paměťovou kartu a na do paměti telefonu. DĚKUJI

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machturbo*
hodnocení

2x

Použij aplikaci Link2SD z android marketu.

play.google.com/...

hodnocení

No jo, ale to vyžaduje root telefonu a já mám telefon v záruce.
doplněno 23.07.13 23:48: Nebo, že bych si to při instalaci hry nastavil, jestli by to šlo.

hodnocení

2x

Note II toto bohužel neumí (bez rootu).

stan22
hodnocení

0x
Bez rootu to asi nepůjde. Ps přesun nejde používat na každou aplikaci-po přesunu se ti muže pěkně sekat atd.. telefon.
Na root použij aplikací Framaroot-uplně jednoduché a blbuvzdorné , neni ani potřeba PC .Doporučuji ale zalohu tel.
(mám na note 2 už od skoro první verze- najdeš na xda developers)
Soubor apk obsahuje všechno co v základu potřebuješ včetně možnosti ho vypnout a pak naformatuješ a root je pryč .
Napřed si ale o rootu něco přečti na webu.(použij google a jdi na fora a návody pro začátečníky)
odkaz česky
www.svetandroida.cz/framaroot-root-nekolika-desitek-zarizeni-na-jedno-klepnuti-201307
hodnocení

Děkuji za vyčerpávající odpověď.
Myslím, že na Note II je místa celkem dost, mp3 videa atp je lepší mít na kartě, aplikace zase v tel. Přehrávač hudbu nebo filmu zase v telefonu, jelikož už čtete ty mp3ky, tak by se přehrávač sekal.
Mimo to, aplikace se nikdy nepřerune celá, vždy jen část, například její data..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]