Který mobil je lepší Od: frkotou* 23.07.13 20:28 odpovědí: 11 změna: 25.07.13 11:04
Dobrý den,
Chci si koupit historický mobil nokia, ale rozmýšlím se, který je lepší buď 3310 nebo 3210?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2 x
1 x
3210 má nestandartní baterii 2,4V, nejde nahradit Li-polkou, jinak je to pěkný kousek
0 x
Podle čeho určit,který je lepší? Žádná sranda. Snad podle váhy? Jinak nevím.
3310, ať prot že je známější, možná odolnější a hlavně novější typ.
Chcete li kupovat bazar, tak 3310.
Tak si vezmu 3310 děkuji všem.
Popřemýšlejte raději o N3330, vypadá stejně a už má interní paměť třeba na kontakty...
doplněno 23.07.13 21:48: A pozor na zvlhnutí mobilu, N3310 i N3330 pak v první řadě přestává zvonit, naštěstí oprava je jednoduchá, stačí natáhnout náhradní drátek...
Staré nokie jsou dobré, zkuste třeba nějakým Ifonem otevřít lahváče... xD
Tak bohužel v bazaru byly všechny zablokované šlo tam pouze t-mobile (pegas), ale já mám vodafone.
Jiný bazar?
Anebo odblokování za cca stovku?
doplněno 24.07.13 21:53: Pokud vím, tak třeba tento bazar prodává pouze odblokované mobily, pro prodejce je odblokování tohoto typu otázka 10ti vteřin...
Tak zkusím ještě jiný bazar, jinak ve všech možných prodejnách za to chtěli min 300 a výš.
Tak nakonec mám siemens a55 a chtěl bych se zeptat, jestly se do něho dají stáhnout midi melodie přes usb nebo jenom wap.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.