Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který mobil je lepší

Od: frkotou* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

Chci si koupit historický mobil nokia, ale rozmýšlím se, který je lepší buď 3310 nebo 3210?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Mrkněte na mobilmania.cz/...

Máte tam jejich srovnání... a vyberte si

hujer321*
hodnocení

1x

3210 má nestandartní baterii 2,4V, nejde nahradit Li-polkou, jinak je to pěkný kousek

hodnocení

0x

Podle čeho určit,který je lepší? Žádná sranda. Snad podle váhy? Jinak nevím.

zajixxx*

3310, ať prot že je známější, možná odolnější a hlavně novější typ.

Chcete li kupovat bazar, tak 3310.

frkotou*
hodnocení

Tak si vezmu 3310 děkuji všem.

hop®

Popřemýšlejte raději o N3330, vypadá stejně a už má interní paměť třeba na kontakty...

doplněno 23.07.13 21:48:

A pozor na zvlhnutí mobilu, N3310 i N3330 pak v první řadě přestává zvonit, naštěstí oprava je jednoduchá, stačí natáhnout náhradní drátek... ;)

zajixxx*

Staré nokie jsou dobré, zkuste třeba nějakým Ifonem otevřít lahváče... xD

frkotou*
hodnocení

Tak bohužel v bazaru byly všechny zablokované šlo tam pouze t-mobile (pegas), ale já mám vodafone. *plac*

hop®

Jiný bazar?

Anebo odblokování za cca stovku?

doplněno 24.07.13 21:53:

Pokud vím, tak třeba tento bazar prodává pouze odblokované mobily, pro prodejce je odblokování tohoto typu otázka 10ti vteřin...

frkotou*
hodnocení

Tak zkusím ještě jiný bazar, jinak ve všech možných prodejnách za to chtěli min 300 a výš.

frkotou*
hodnocení

Tak nakonec mám siemens a55 a chtěl bych se zeptat, jestly se do něho dají stáhnout midi melodie přes usb nebo jenom wap.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]