Nejste přihlášen/a.
Chystám se koupi dotykový mob. telefon. Priorita je pro mě Dual SIM, 4"displej, co nejmenší rozměry. Jinak bych se hodnotil jako začátečník: volání, SMS, občas něco na netu, někdy nějakou hru,nebo si pustit film. Nevím jestli se zaměřit na telefony jednojádrové,nebo dvoujádrové. Poradí někdo? Dík Zatím co sem koukal tak mám v hledáčku tyto dva: 1: mobilni-telefony.heureka./..., 2: mobilni-telefony.heureka./...
A v čem jste jako začátečník? V dotykovém mobilu? Na volání a SMS vám stačí i normální mobil, k tomu nepotřebujete dotykáč. Jinak já bych šla buď do Sony nebo Samsung. A až budete dotykáč mít doma, tak moc nenadávajte, že vám baterie nic nevydrží a budete pořád nabíjet a že se s ním nedá příliš volat. ale s tím asi počítáte, že.
Protože Samsung mám já a Sony Xperii moje dítě A protože se mi to zdají být osvědčené značky. Ale to je věc názoru. Netvrdím, že ostatní výrobci nejsou dobří. Jsou a jejich výrobky jsou asi taky dobré. A na duální SIM jsem si pořídila úplně obyčejný mobil klasický. Ale taky uvažuji o Dualním dotykáči a bude to nejspíš právě buď Sony nebo Samsung. Ale ještě nevím, jestli ho budu vlastně chtít, mě štve to, že se musejí pořád nabíjet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.