Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung galaxy s3 nebo HTC one S?

Od: hanule123 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

starý mobil už dosluhuje,vydžel mi 5 roku (nokia e66) byla jsem s ním naprosto spokojena. Jak už otázka napovída, který mobil by jste si vybrali s těch dvou. Mobil většinou používám jako každý volání,sms,internet,focení,a dost hudba (ty dnešní mobily stejně vydrží jen 1 den) si koupím k tomu radši mp3 *smich*. Zezačátku sem uvažovala i o galaxy note 2,sg 4,iphone. Nakonec jsem to zavrhla. Četla jsem hodně recenzí na sg3 náhla smrt atd,tak nevím...Nebo popřípadě nějaký jiný tip na mobil v ceně do cca 9 tis. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stan22
hodnocení

0x
Po letech u Nokie mám teď Samsung a to ten Note 2 a spokojenost.(baterka klidně i několik dní když ho ale intenzivně používáš tak i hodin) Jinak Windows jsou pořád poněkud omezující proti Symbianu, ale pokud toto neřešíte ta je to jedno aspoň co se týká třeba rychlosti u zmíněných tel. Jinak Htc nemá karty ani slušnou podporu, , Samsung zas miluje plasty ale provedení má slušné aS3 je pořád u špičky a má i spoustu neoficiální podpory na několik let. U Nokie můžeš jít i do levnějšího modelu nebo i jiného výrobce-Wp není tak naročný na hw ale častá je malá paměť-tj nic moc na mp3 a video přehrávač je na tom huř než Symbian. Jenom pozor starší verze systému 7.5 a7.8 už jsou odepsané a novější 8 do takového tel.nenahraješ. Android má pak více možností ale zase svoje mínusy-hlavně žravost na data,ram,paměť a hodného strejdu Googla co tě šmíruje.

Kupte si Samsung galaxy s3 je výkoný a sám ho mám takže mohu jen doporučit ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]