Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy Trend - ano ci ne?

Od: luciek* odpovědí: 3 změna:

Dobry den obracim se na vas s malou prosbou.

Chtela bych si poridit novy mobil. Moc se mi zalibila edice Samsung Galaxy S ... ale i ty mini verze jsou na me ponekud drahe. Zalibil se mi Samsung Galaxy Trend, je tomu S docela podobny, libi se mi i jeho funkce, ma dobry fotoaparat a pomerne velkou pamet i bez pametovky. I cena je dobra, pohybuje se kolem 4000 kč na internetu, v kamennych obchodech pak zhruba o tisic vys, ale ja ho budu kupovat zrejme asi stejne na Alze, a tam je za 4000 kc.

CHci se zeptat, jestli mate nekdo s timhle telefonem zkusenost, zdali jsou na nem nejake nedostatky, co vam tam chybi, popripade jak moc jste spokojeni a co je na nem dobreho a tak. A taky by me zajimalo jestli velikost displeje 4 palce neni moc, jestli je telefon moc velky nebo takovy akorat. Koukala jsem totiz na specifikace Samsungu Galaxy S 3, mela sem moznost ho i videt na vlastni oci a pouzivat ho a pripadal mi pomerne velky a co jsem koukala tak ma displej 4,8 palce tak nevim.

Prosim, pokud nekdo mate nejakou zkusenost, dobrou nebo spatnou, poradte mi.

Dekuji a hezky den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jouza*
hodnocení

0x
samsunga jsem mel predtim a dlouho mi nevydrzel tak sem se vratil k nokia a jsem spokojen takze zkus pohledat mezi znackou nokia
daniell*

mluvíte o chytrých telefonech? Doporučujete tu stejnou Nokii která krachuje a má nejnižší prodeje v historii?

Pro tazatelku : Ten mobil je jeden z novějších kdybych ho měl zařadit tak je to taková ta zlatá střední cesta. Je dobrý . 4 palcový displej je tak akorád.

luciek*
hodnocení

Ja mam Nokii i nyni uz pres 3 roky, konkretne Nokii 5250, ale ta je naprd a kdyz to srovnam cenove tak ten Samsung Galaxy Trend stoji jen asi o petistovku vice nez stala ta ma Nokie, ktera je dobra akorat na psani sms a volani, jinak mobil se Symbianem, to je za trest. Nokia porad funguje, ale mam i nedobre zkusenosti, predtim mi Nokia odesla hned po zaruce za 2 roky, tak ono je to jedno, stejne jednou ten mobil vystridate.

Ja bych byla pro Nokii ale nelibi se mi ze temer u vsech tech chytrejsich telefonu co nabizi je operacni system Windows. Nijak to neodsuzuju ale to si radsi koupim cenove stejnej Android.

Dekuji za rady, jsem rada ze mi bylo i receno to o tom displeji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]