Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia lumia 520

Od: dusekkovac® odpovědí: 4 změna:

Podařilo se mě rozbít sklo u telefonu NOKIA LUMIA 520 a nikde v servisech to nemají. Je ještě nějaká jiná možnost to sehnat?Do záruky to pochopitelně nespadá,protože to byla jen a pouze moje vina,ale servis musí přece mít náhradní díly na věci co se zde oficiélně prodávají? Díky za odpověď!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jednou z možností je dát si inzerát, že koupíte nefunkční telefon N-L 520 a po koupi použít to sklo z něj na ten Váš...

teda pokud se to dá takto měnit, v životě jsem Nokii neměl, tak nevím...

hodnocení

2x

Skla menit jdou, jsou vetšinou lepena obojstrannou lepící páskou. Je zvláštní, že na tu lumii neexistuje jako náhradní díl, prohledal jsem celý internet.

Uplne cely internet? To jses dobry.

parts4repair.com/...

No jo, tak dobře. Zatím jsem neměl na jakkoliv mobil cokoliv sehnat a na tu lumii jsem nic nenašel, inu Nokia :D

doplněno 23.07.13 13:12:

oprava ...neměl problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]