Nejste přihlášen/a.
Přátelé, proto že se zabývám uzením, potřeboval bych radu ohledně signalizátoru změny teploty v udírně . Protože udírna je umístěna asi 100 metrů od obydlí, potřeboval bych nějaký světelný nebo zvukový signál , který by oznámil změnu nastavené teploty ( 30 , 60 a 90 °C ). Projel jsem net křížem krážem, ale nic kloudného jsem nenašel . Poradíte mi?! Děkuji Vám.
Já používám tento tyčový ale je potřeba ho naladit na vyší teplotu 90-100 C . Jde to jednoduše malým šroubkem a s pomocí teploměru. Pak normálně nastavíte jakoukoliv signalizaci teploty nahradni-dily.elektrometa/...
něco podobného, jako je na regulus.sk/...
ale ty staré z akupece jsou trojité a každá fáze se dala nastavit na jinou teplotu
doplněno 21.07.13 11:18:nebo použít tento avelmak.sk/...
a na avelmak.sk/... je jich více na různé teploty...
ideální by to bylo vyrobit - termistor, trimr pro nastavení teploty, jednoduchý komparátor s OZ, signalizační prvek - dohromady nic drahého ani složitého a přesnost po ocejchování víc než dobrá.
Díky za rady, ale vemte v potaz, že se jedná o vzdálenost cca 100 metrů a tahat se s kabelem ...?
Do obvodu termostatu zapojit bezdrátový zvonek
doplněno 21.07.13 21:02:Tady si můžete vybrat mall.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.