Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tescomobile-funkčnost v Dual telefonech

Od: mscale* odpovědí: 3 změna:

Vlastním mobilní telefon Dual SIM. Uvažuji o koupi SIM karty Tescomobile. Na stránkách Tescomobile jsem se dočetl,že není garantována funkčnost jejich SIM karty v Duálních telefonech. Takže prosím kdo z vás používá SIM kartu tescomobile v duálním telefonu? Máte s kartou nějaké problémy? Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kabod*
hodnocení

0x

mám Alcatel one touch Scrible HD a tam mi jede normálně Bleskmobil,Twist on line...Myslím,že je to jen právnická klička,jako nenahýbejte se z oken za jízdy...nebezpečí urazu...Ale pracně jsem vyjmul simku Mobil.cz z jiného telefonu,osekal na micro,zkusil DVAKRÁT zavolat na zelené linky...ŽÁDNÝ PROBLÉM. Zkusil jsem zároven po vyčerpání FUP internet...a hlásí error,while parsing server response...nenačte ani jízdní řády...Proto jsem přesedlal na Bleskmobil,kde jim dám stovku za data a padesátka mi stačí na Voocall Callback...a Twist on line mám na data a voip...

doplněno 20.07.13 18:02:

když jedou dva polovirtuálové,tak Tesco mobil by neměl mít nějakou knížecí výjimku...

mscale*
hodnocení

Ok. Ještě se tě zeptám ohledně Blesk-mobilu. Co je ten Voocall Callback?

kabod*

jsem 66tiletý prdoch a nejsem líný si vygooglovat lidské tarify,abych volal civilizovaně a nee,abych otročil zdejším OPUM...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]