Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní internet od Mobil.cz

Od: jirka599 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, koupil jsem si před týdnem předplacenou SIM kartu s kreditem 200 Kč. Volání do všech sítí za 2,50, SMS za 1,50 a mobilní internet zdarma. Volám za 2,50, píšu za 1,50, ale internet mi neběží. Někde jsem četl, že si musím ještě dobít, aby se rozeběhl, ale nevím zdali je to pravda.

Mám starý Sony Ericsson, ale dřív s Vodafonem jsem internet běžně používal, takže v mobilu problém není.

Chci se zeptat zdali s tímto máte zkušennost a je to v pořádku a po dobití naběhne, nebo má být v provozu ihned a ám reklamovat?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Konfigurační SMS mi taky měla dorazit do 24 h (pokud tato doba ještě neuplynula, dej jim čas), ale nedorazila, musel jsem volat na podporu (3333). Stálo mě to 20 Kč (mně to neuznali jako oprávněnou reklamaci, pokud už podobných bylo víc, tobě to možná uznají), jsou tam od 8:00do 19:00.

Můžeš to zkusit nastavit i ručně, ale mně se to nepovedlo.

kabod*
hodnocení

0x

Mobil.cz je v podstatě paušal na data,pokud je chcete používat...čili za 200kaček...po uběhnutí FUP,čili vyčerpání datového toku,spadne od opa internet na nepouživatelná data,že to neutevře ani Operu mini v java...Takže bych provolal ty dvě stovky a přešel na Bleskmobil...Tam použiji sto korun na data a zbylou padesátku použiji na volání CALLBACK u VOOCALL...a vydržím s tím pulrok na další dobití,,,,

praivo*

Co má rychlost internetu společného se spuštěním Opery?

milan1m*
hodnocení

0x
mi mobil.cz po vyčerpání FUP internet normálně funguje,sice pomaleji a jede odjezdy vlaků v poho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]