Nejste přihlášen/a.
Zdravím, do současné chvíle jsem používal satelit pro 2 TV. LNB Inverto twin monoblok (Astra 23,5° + Astra 19,2°). Nyní rekonstruji dům a chtěl bych rozšířit na 5 TV, s tím že by mi zřejmě stačilo mít:
3 TV pouze na DVB-T
2 TV v kombinaci SAT a DVB-T
Jaké byste mi doporučili řešení rozvodů?
Napadá mě:
a) 2 x LNB quatro SAT + anténa DVB-T do multiswitche a odtut ke každé koncové účastnické zásuvce pro TV samostatným koaxiálem. Je vůbec možné u výstupu z toho multiswitche použít zásuvku jen pro DVB-T?
b) zanechat stávající sat a použít nějaký domovní zesilovač (třeba něco jako je omko.cz/... z antény pro DVB-T a táhnout pro ty 2 TV 2 x koaxiál (sat a dvb-t) a pro ostatní po jednom (nebo tam raději prdnout rovnou 2 kdybych chtěl někdy v bouducnu tam udělat i sat).
Je nějaké i jiné lepší řešení?
Schvalujem vaše riešenie A - konvertory LNB typu Quttro + antena DVB-T do multiprepinača a odtial samostatnými výstupmi do 5-12 Tv. V každej výstupnej zásuvke bude signal oboch satelitov aj signál pozemný! Kúpte perspektivne multiprepinač s 3 sat vstupmi a 1 dvb-t a počet rovnocenných výstupov viac ako5 . Pozrite ponuku Terra
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.