Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám takový problém.Koupil jsem si HTC Sensation s S-OFF,ůspěšně jsem povolil aktualizace,jelikož telefon obsahoval android 2.3.2...Uspešně jsem aktualizoval na 4.0.3 a HTC Sense na 3.6.Proběhlo ještě pár drobných aktualizací,všechny ůspěšně.tak a teď ten problém přišla aktualizace systémového softwaru o velikosti 60,48 Mb a pokaždé když jí zkusím nainstalovat tak naběhne upozornění že telefon nebudu moct chvilku používat ,dam ok .Telefon se restne , indikace instalace doběhne maximálně do 1/10 a pak naskočí telefůnek s žlutým trojuhelnikem a vykřičníkem.telefon se sekne a jediné co pomůže je vyndat baterii a zapnout.Nicméně aktualizovat bych chtěl ,takže poradíte někdo? děkuju dopředu za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.